СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 01.08.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.


С помощта на нашите спонсори:

В днешният бюлетин:
Всичко за новата Екиден щафета:
iOS 5kmrun приложение има нова версия:
Предстои XL ЯРЕМА Challenge 18.08.2019:
Предстоящо, Важно и Накратко:
Доведи детето на 2 km Kids Run:
Разгледай нашият фен магазин:
Кой е „5камаран на седмицата“?


XL ЯРЕМА Challenge 18.08.2019

Както е описано от Ст. Лазаров: „Плана планина – предизвикателство за краката, насреща Витоша и Рила – наслада за очите…“

Това състезание е само в две дистанции: дълга – една обиколка от 9.20 км за харабии с доволно изкачване и спускане и къса – панорамна 6.6 км (отиване и връщане на 3.3 км), предназначена за 5камаранци от всякакъв калибър и сан!

Стартът и финала са във вилна зона Ярема и по-точно в сенчестата част за отдих на спортен комплекс Pinus Villas (holidaygreen.club) с прекрасни условия за спорт, туризъм и почивка в планината.
РЕГИСТРАЦИЯ:
*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)


EKIDEN Щафетен маратон & 5kmrun

Тази година:
1/ В чест на 134 год. от Съединението на Княжество България и Източна Румелия
2/ 140 год. от първите дипломатически отношения на България със света.
3/ 15 год. България в НАТО.


С 5 отбора на НАТО от България и чужбина, с първи пост 5 км за отбора на МВнР вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, това издание ще бъде много специално!
Правилата накратко:
Всеки отбор трябва да бъде съставен от шест души, които взети заедно, ще пробягат класическата дистанция от 42.195 км. Бегачите се разпределят на 6 поста от 5км+10 км+5км+10км+5км+7.195 км =42.195км.
Внимание! Само на това състезание и само в този ден, участниците на 5км постове, ще запишат „бонус индивидуално участие“ за съботният ни редовен 5kmrun!
Като съорганизатор в щафетния маратон, който всяка година се провежда под патронажа на Японския посланик в България, 5kmrun ще предоставим бонус регистрации и отстъпки за нашите отбори, а именно:
1/ Четири пълни безплатни участия за отбори регистрирани на и през 5kmrun;
2/ Отстъпка от редовните цени в периода на регистрация за отбори регистрирани на и през 5kmrun.
Как да спечелите безплатно отборно, отстъпка, регистрация и цялото инфо за Екиден, ВИЖТЕ ТУК:


ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

iOS 5kmrun ПРИЛОЖЕНИЕТО ИМА НОВА ВЕРСИЯ

В края на миналата седмица излезе новата версия на iOS 5kmrun. Имаме обновен дизайн и нова подредба на информацията, която излиза на преден план, според индивидуалните нужди и най-често ползване. Заслугата е на двамата дизайнери и разработчици Емил Табаков и Цветан Стойков.
Ъпдейта вече е наличен за сваляне в Apple Store-а!

2 КМ KIDS RUN 

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Борисова градина. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“ 

Име: Тонислава Сотирова от София

Възраст: 44 г.  

Професия/ работа: Социолог

Брой бягания: 62

Представи се, кажи нещо за себе си? От София съм. Освен професионалист съм и майка на три прекрасни деца. Ето защо съм принудена да съм добър организатор, който обича много да чете, все още се уча да свиря на барабани и все още се уча да бягамJ Спортът винаги ми е бил леко чужд, поради което и досега не мога да осъзная напълно как се пристрастих към бягането…

Вижте цялото интервю на Тони:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР