СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 02.05.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

В този бюлетин обявяваме седмицата на вечерните бягания и от там към интервюто „5камаран на седмицата“, прочетете:

Показва се „“

Няма нищо по красиво от „Плана“ през м. май! Откриващата се панорама към трите планини: Витоша, Рила и Стара Планина, заслужено отрежда „Плана“ на първото място в класацията измежду всички наши XL трасета. Заравненото и обширно било (плато), на височина 1250 м в землището на с. Плана, предоставя невероятни условия за бягане и спорт.

Леко и приятно, трасето е подходящо за най-широк кръг състезатели и любители на съботните ни 5 км бягания.

ВНИМАНИЕ! Тази година изместваме старт – финалната зона! Мястото ще бъде на 200 м. след центъра на селото (последна спирка на автобус №70), продължение направо по улицата, по посока църковния храм на с. Плана!
РЕГИСТРАЦИЯ:*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Показва се „“

АCTIVE WEEK на 5kmrun

Седмица на вечерните 5 км бягания с минерална вода Банкя – Пролетно издание

от 3 юни (понеделник) до 7 юни (петък) 2019 г.

В рамките на тези пет дни (всяка вечер) от 19:00 ч., ще бягаме по традиционното ни 5kmrun трасе в Борисова градина или при възможност в Южен парк, предстои да уточним!

Идеята:
Заедно с партньорите ни минерална вода Банкя искаме да насърчим нашите съботно-сутрешни участници на 5kmrun да открият възможността за бягане и през делничните дни. Каним всеки един желаещ да опита поне един делнично-вечерен крос!
Семпла и стегната организация в рамките на 45 мин., бягаме за удоволствие и тонус след края на работния ден 🙂

Награди и поощрения:
По традиция за онези, които запишат пет пълни участия, сме предвидили специални поощрения с томбола. Нещо повече: за 10 от 10 записани бягания (пролет + есен 2019), участвате за Голямата награда! На всяко вечерно получавате бутилка минерална вода Банкя и участвате в мини томбола.

Нещо важно за уточнение!
Класацията с натрупване (точки и бр. бягания), както и резултатите на участниците от вечерните 5км бягания са независими. Вечерните бягания няма да носят допълнителни SUUNTO точки и няма да трупат брой участия за Sport box „Почетен легионер“ в нашият традиционен съботен 5kmrun.

Показва се „“
Показва се „“
Показва се „“
Показва се „“
Показва се „“
ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:
04 май 9:00 ч. София (Борисова градина + Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив: Аплодирай следващия;
04 май 10:00 ч. София Борисова градина: NN Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г. – Редовно детско бягане на 5kmrun изместено от Южен парк;
11 май 9:00 ч. София (Борисова градина + Западен парк), Варна и Бургас: Пейсъри – темпо водещи;Внимание отменено бягане11 май 5kmrun Пловдив, редовното 5 км бягане е отменено! Следващото бягане за Пловдив, ще бъде по график на 18 май на Гребна база, когато ще се проведе и „Пейсърите“.
11 май 10:00 ч. София (Борисова градина) – NN Kids Run – 2 km само за деца от 4 до 14 г. 
19 май (неделя) 10:00 ч. XL с. Плана – 5,5 км, 11 км и 16.50 км
03, 04, 05, 06 и 07 юни 19:00 ч. София (Борисова градина) – Седмица на вечерните 5 км бягания с минерална вода Банкя
Показва се „“

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!


Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Борисова градина. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

„5kmrun на седмицата“ 

Показва се „“

Име: Десислава Димитрова София

Възраст: 32 г.  

Професия/ работа: Инженер

Брой бягания: 50

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Десислава Димитрова и съм родена в София. Имам различни хобита – музика, книги (напоследък чета предимно фантастика) планински преходи  и, разбира се, спорт и танци, с които започнах да се занимавам на 7 годишна възраст

Вижте цялото интервю на Деската:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Показва се „“
Показва се „“
Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР