СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 04.10.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин те каним „да бягаш с кенийците“, завършваме с интервюто от рубриката „5камаран на седмицата“, вижте:

Основен партньор на нощното бягане е Sport Box и както винаги, инициативата ще бъде насочена за информираност и създаване на по-добри и безопасни условия за спорт и бягане в тъмната част на денонощието.
Повече за Нощното, ТУК:

ЕЛА ДА БЯГАШ С КЕНИЙЦИТЕ НА 5kmrun 🙂

Само на 13 октомври, специално за традиционното сутрешно бягане на 5kmrun в Южен парк – за деца и възрастни, наши почетни гости ще бъдат спортните звезди от отбора на NN Running Team – Самсон Кипроно БармаоСтивън Киплагат  и Тежиту Сейюн.

Изявените състезатели, сред които победителят на София Маратон 2017 – Самсон Кипроно Бармао, който отбеляза и най-добро време в историята на трасето (2:14:49 часа), пристигат, за участието си на 42 километровата  дистанция на Маратон София 2018, който ще се проведе ден по-късно – на 14 октомври.

Атлетите от първия в света професионален отбор по бягане ще се включат в сутрешната загрявка и ще дадат официален старт на бяганията от 09:00 и от 10:00 часа. Всеки, който иска, ще може да документира срещата си със спортните звезди, като се снима и вземе личен автограф от тях.

Не пропускайте възможността да се запознаете с атлетите на NN Running Team, както и да се заредите с много хъс и енергия за нови спортни  успехи. 

Кои са атлетите и какви са техните рекорди, ВИЖТЕ повече?

Sport Box Подобри себе си 2018 
Точно на това бягане, заедно със Sport Box, отправяме нашето предизвикателство към всички участници за НОВ ЛИЧЕН РЕКОРД на 5kmrun.

Всички участници на това бягане (София Южен и Западен парк, Варна, Бургас и Пловдив) с нов личен рекорд, участват в томбола за разпределението на … вижте повече:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:


РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5АМАРАН НА СЕДМИЦАТА“:

ИмеКостадин Николов

Възраст: 43 г.

Професия/ работа: Мениджър продажби във фирма за недвижими имоти

Брой бягания: 51

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Костадин Николов, на 43 години от Бургас. Женен съм, имам  дъщеря на 5 години, която се надявам следващата година да направя редовен участник в 5kmrun

Вижте цялото интервю на Коцето:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР