СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 05.07.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще представим летният ни календар на тематичните бягания извън София, а след това към двете редовни интервюта „VIVACOM Oтбор на месеца“ и „5камаран на седмицата“, вижте:

RUN GREEN с подкрепата на ЧЕЗ Електро България

14 юли от 9:00 ч. в Южен парк
 
За твоето участие на това бягане ще засадим дръвче или иначе казано колкото успешно финиширали участници в този ден – толкова на брой дървета ще бъдат залесени. Самото залесяване ще бъде тази есен и от сега каним всички участници да се включат като доброволци. В допълнение ще обявим мястото на залесяване и вида на дърветата.
 
Ела на 14 юли в Южен, RUN GREEN – DO GREEN: за повече дървета, за твоето дърво.
Виж повече:
ТЕМАТИЧНО ЛЯТО ЗА ВАРНА, БУРГАС И ПЛОВДИВ

Вече имаме датите на нашите летни тематични бягания извън София, а именно:

На бяганията с Допелхерц ще се зареждаме през цялото време с магнезий, енергия, витамини и много усмивки 🙂 Ще имате възможността да опитате от Допелхерц Спорт Директ, Допелхерц Енерджи Старт, както и с Допелхерц Витамини А-Я, Допелхерц Витамин С+Цинк и Допелхерц Магнезий 400!

От BIRELL ще ни освежават с безалкохолна бира. Какво по-хубаво от това, на финала да удариш една студена бира, а що не две?
Участниците на 5kmrun ще могат да опитат два различни вкуса: Първата има характерен, екзотичен плодов вкус с нотки на цитрус, а другата е с фин оттенък на билков хмелен аромат и лека горчивина, доближаваща се до традиционният вкус на бира.

MultiSport е мотивационна програма, която се предоставя на компании и техните служители и дава на своите ползватели ежедневен достъп до над 650 обекта за спорт и отдих и разнообразие от над 450 спортни активности в цялата страна. С нея можете да изпробвате различни занимания всеки ден – от йога и канго джъмпс, до плуване, фитнес и СПА процедури.

Участниците на 5kmrun Варна, ще имат възможността да получат персонална безплатна карта MultiSport за период от един месец, през който да опитват по една нова и вълнуваща спортна активност всеки ден!

И така, заедно с нашите партньори ви очакваме на летните ни тематични бягания, за повече емоции и лятно настроение. Разменените гостувания по градовете са ваше изконно право, защото 5kmrun е за всеки – там където си ти 🙂

Четвъртото издание на Витоша Летен Фест (22.07.2018) е част от инициативата София – Европейска столица на спорта 2018 г. и включва:

*планинско бягане *планинско колоездене и *кратък туристически поход.
 
Организаторите подготвят състезания, забавна програма, песни, демонстрации и танци, за зрителите са предвидени сцени с възможности за много игри, забавления, томболи и награди. Тази година се предвиждат надпревари по бързо разпъване на палатка и теглене на въже, а като допълнителна емоция децата ще могат да ползват безплатно опънатия над Боянската река алпийски тролей,  осигурен от „Мачирски спорт“.
 
Столична Община отправя СПЕЦИАЛНА ПОКАНА към всички наши участници на 5kmrun, да се включат в планинското бягане или колоездене в този ден. Всеки регистриран за участие камаранец, ще получи раничка с логото на инициативата и 5kmrun.
 
По списък, на място преди старта на състезанията, всички регистрирани за участие през сайта на 5kmrun, ще могат да си получат своята рекламна чантичка, както и стартовия номер. Бягането и колоезденето са безплатни, а подаръчето от общината в този ден ще бъде единствено и само за нашите камаранци:)
Регистрация и Инфо за състезанието:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:
 • 07 юли 9:00 ч.: София (Южен и Западен парк) Варна, Бургас и Пловдив – Аплодирай следващия
 • 07 юли 10:00 ч.: София Южен парк – NN Kids Run
 • 08 юли 09:00 ч. неделя: София, Северен парк – XL Щафета по двойки
 • 14 юли 9:00 ч.: София (Южен парк) – RUN GREEN с подкрепата на ЧЕЗ Електро България
 • 14 юли 10:00 ч.: София Южен парк – NN Kids Run
 • 21 юли 9:00 ч.: Бургас – тематично с Doppelherz
 • 21 юли 9:00 ч.: Пловдив – тематично с безалкохолна бира BIRELL
 • 28 юли 9:00 ч.: Варна – тематично с Doppelherz
 • 28 юли 9:00 ч.: Бургас – тематично с безалкохолна бира BIRELL
 • 04 авг. 9:00 ч.: Варна – тематично с MultiSport
 • 04 авг. 9:00 ч.: Бургас – тематично с безалкохолна бира BIRELL
 • 04 авг. 9:00 ч.: Пловдив – тематично с Doppelherz

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„VIVACOM ОТБОР НА МЕСЕЦА“, М. ЮНИ 2018:

Име: „Прах в очите

Дом парк: София

КапитанКирил Манолов

Брой участия: 4

Как ви хрумна идеята за името на отбора? Нямахме много време за мислене 🙂 … състезанието предстоеше. Искахме да е нещо забавно и същевременно да отразява възможностите на отбора ни. Мисля, че постигнахме и двете цели 🙂

Какви са възможностите на запрашващите, вижте в цялото им интервю:

КЛИКНИ ТУК


„5КАМАРАН НА СЕДМИЦАТА“:

ИмеКамен Далийски

Възраст: 29 г.

Професия/ работа: Customer Tech Support в хостинг фирма

Брой бягания: 52

Представи се, кажи нещо за себе си? Привет, казвам се Камен. Все повече се убеждавам, че за човек е далеч по-естествено да прекарва времето си движейки се, отколкото залепен за стола в офиса. Затова се стремя да се движа колкото се може повече…

Да се движи, колко да се движи повече Камен…?, вижте в цялото му интервю:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР