Седмичен бюлетин 06.11.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Започваме с новината за новото ни приложение на сайта на 5kmrun и по-конкретно: възможността за „Отборно бягане на 5kmrun“!

Считано от 29 ноември 2014 г. всяка ПОСЛЕДНА събота от месеца ще бягаме освен индивидуално, така и отборно (4-ма участници в отбор) за София, Варна, Пловдив и Бургас!

Как се участва: В личният ви профил (сайта на 5kmrun) вече е поставен бутон „Отбор“! От този бутон може да се създаде нов отбор, да му се даде име и да се поканят още трима души! Капитанът създава отбор и кани останалите, както има възможност и да ги заменя! Като „Капитан“ и „член на отбор“, може да се участва само в един отбор, т.е. участие едновременно в 2 или повече отбора не се допуска ! Всеки член може сам да се отпише от отбора, за да се присъедини към друг!

*Веднъж регистриран, отборът може да участва на всички бягания, в които се допуска Отборно бягане! Няма нужда от повторни регистрации!

Как работи схемата: Всеки един участник (от предварително създаден отбор) бяга индивидуално без да се съобразява от представянето на останалите му съотборници! След успешният финал и на 4-та участници от отбора (освен в индивидуалните статистики), общите им резултати ще бъдат поместени в друга таблица за Отборно бягане!

Как се съревновават отборите: Отборите се състезават в два независими показателя:
1/ Време: сбор от индивидуалните времена на 4-та участници (отборът с най-малък сбор от време е победител по Време);
2/ Точки: сбор от индивидуалните точки на 4-та участници (отборът с най-голям сбор от индивидуално постигнати точки е победител);

*Отборите могат да бъдат дамски, мъжки или смесени!

Системата за първоначално създаване и регистриране на отбори вече работи (влезте в своя профил) и веднага може да сформирате своя отбор! Още тази седмица, ще из тестваме едно „отборно бягане“, за да сме сигурни за 29.11.14:)

*Регистрацията за първите официални Отборни бягания по градове (29 ноември), ще отворим през следващата седмица! Тогава ще можете да заявите своето отборно участие:)

Мустак Run 2014 Варна!5kmrun Варна каним на едно много специално и Тематично бягане в подкрепа на мъжете и техните здравни проблеми!
Movember (от мо – мустаци и м. ноември) е международно движение, имащо за цел да насочи общественото внимание към сериозните проблеми на мъжкото здраве. В знак на съпричастност и за повече информираност, през този месец (ноември), мъжете си пускат мустаци, за да обърнат внимание за мъжките болести като рака на простатата и тн, и да организират дарителски кампании за подпомагане на борбата против тези мъжки болести!От 2004 г. мъжете в Австралия и Нова Зеландия (сега вече в над 50 държави и България), чрез „Movember“ (през м. ноември) се изправяме и пускаме мустак за мъжката ни кауза!
5kmrun Варна подема инициативата и организираме това бягане в подкрепа на всички мъже болни от рака на простатата и други типични мъжки болести, както и искаме да възбудим общественото внимание към проблемите на мъжкото здраве!
Заповядайте на това безплатно бягане, на което ще раздаваме и рисуваме мустаци, за да отдадем нужното внимание и своята съпричастност към мъжките здравни проблеми и станем част от международното движение „Movember“ 2014! Естествено каним и нашите по-нежни половинки, като ще разчитаме на тяхната силна подкрепа…Очакваме ви на 15 ноември от 10:00 ч. в Морската градина на Варна!Заявете участие за Мустак Run 2014 Варна, от тук:

Минусовите температури могат значително да повлияят на мотивацията ни. Изборът на подходяща екипировка е в основата на всяка пълноценна тренировка през зимата. Дамските обувки adidas Rocket Boost съчетават възвръщаемостта на енергията на BOOST с технологията за зaдържане на топлината и бързо съхнене Climaheat.
9 ноември 2014 г. от 14:00 ч. НДК – Южен парк.Федералното министерство на външните работи на Германия подема инициатива за синхронно бягане организирано от неговите дипломатически мисии по целия свят по повод 25-годишнината от Падането на Берлинската стена!
Вече над 200 души се регистрираха за това извънредно бягане!Който все още не го е сторил, може да се запише от тук:
Бягането е безплатно (2км. и 5 км.), а всеки регистриран за това събитие, на финала ще получи специална тениска за спомен!
Не ти трябва да си професионален бегач, трябва ти само vívofit

vívofit записва всичките ви необходими данни. Хвърляйте му по един поглед, за да следите колко стъпки сте направили, изминато разстояние, изгорени калории, час, дата, пулс и още.
За активен човек, който обича движението, но му се налага да работи на бюро, vívofit ще му напомня елегантно, през какви интервали е добре да се става от стола!Но не само движението, vívofit следи и съня и неговата амплитуда, да vívofit се грижи 24 часа персонално и само за вас:)
http://www.garmin.bg/vivo/
Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР