СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 11.04.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

В този бюлетин местим Южен, после търсим 3-4 доброволци за неделното и завършваме с интервюто „5камаран на седмицата“, вижте:

Показва се „“

ПЪРВО РЕДОВНО БЯГАНЕ НА 5kmrun В БОРИСОВА ГРАДИНА!

Тази събота 13 април, старт 9:00 ч. възрастни / 10:00 ч. деца, откриваме новото трасе на редовните ни съботни 5 км бягания, както и редовните ни NN Kids Run 2 км бягания за деца от 4 до 14 г.

Това трасе Борисова градина (5 км и 2 км), заменя временно основното ни трасе в Южен парк. Преместването беше наложено, поради извършващият се ремонт в Южен парк. С други думи, бягания в Южен парк няма да се организират, до приключване на ремонтните дейности, най-рано м. юни 2019 г.

Сега накратко за новото трасе в Борисова градина:
Като начало най-важното е да разберете старт/финалната зона, която е на много комуникативно и подходящо за нашите цели място, а именно:

И възрастните и децата стартират и финишират в реновираната зона, буквално на гърба на автобусна спирка и метро станция „Национален стадион Васил Левски“. Идеята ни беше да се изтеглим максимално в тази спокойна от към посетители част на Борисова градина!

Основно движение: обратно на часовниковата стрелка.
След старта, трасето продължава покрай стадиона на Армията, преминаваме тунела под бул. Пейо Яворов и достигаме пряката преди ул. Незабравка. Завой на ляво – следваме основни почвени алеи, довеждащи ни отново до тунела. След тунела свиваме в дясно покрай входа на къпалнята Мария Луиза, достигаме до основната алея граничеща с бул. Цариградско шосе. Спускане към Орлов мост и свиваме в ляво, за да се отправим по най-пряк път към финала.

Трасето на 5kmrun, може да видите тук:

Трасето на NN Kids Run може да видите тук:

Нашата молба е да предупредите за преместването хората, за които предполагате, че няма как да бъдат информирани чрез тези наши съобщения и комуникация, за което благодарим!
До събота в Борисова:)

От 5kmrun Западен парк, ще се радват на всички, които предпочетат съботата в Западния, пред Борисова… 🙂 Вълненията там са, кога ще преминат психологическата граница от 100 души 🙂

Показва се „“

Показва се „“

Показва се „“


ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 13 април 9:00 ч. София Борисова градина: Първо редовно бягане на 5kmrun изместено от Южен парк;
  • 13 април 10:00 ч. София Борисова градина: NN Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г. – Първо редовно детско бягане на 5kmrun изместено от Южен парк;
  • 14 април (неделя) 11:00 ч. София: 4.8 км Крос и Вело шествие „За по-чист въздух“, организиран спортен празник от Столична Община

Показва се „“

Столична Община и Центъра за градска мобилност за поредна година организират тази спортна инициатива под наслов „София кара колело“, а тази година „и бяга“.

Лично Кмета на София отправя покана към нашите редовни участници на 5kmrun, да се включат в този ден за по-чист въздух.

Желаещите ще пробягат 4.8 км (може и с колело), преминавайки през централната част на столицата. Стартът е в 11:00 ч. пред паметника Цар Освободител, а финала е в Южен парк, където ще ви очаква шоу програма, забавни игри, томболи и награди!

Ние от 5kmrun, ще раздаваме медалите:)

Показва се „“

Доброволци за Крос и Вело шествие „За по-чист въздух“?

Търсим 3-4 доброволци, които тази неделя 14 април, заедно с нас ще се включат на старта с раздаване на рекламни тениски и стартови номера на участниците в кроса? Желаещите доброволци, могат да пишат на office@5kmrun.bg или да се обадят на 0888 912 670.

Ние каним всички на това лежерно бягане или колоездене. На финала ще имаме честта, да организираме томбола за бегачите със страшно много награди, заповядайте! 🙂


РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!


Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5KAMARAN НА СЕДМИЦАТА“ 

Показва се „“

ИмеНиколай Кръстев

Възраст: 47 г.  

Професия/ работа: Строителен инженер

Брой бягания: 136

Представи се, кажи нещо за себе си? Семеен с едно дете (син на 16 г. с около 15 бягания с 5kmrun, но още не е истински фен), обичам  спорта, от ученик обикалям стадиони, кортове и фитнеси, но само като любител. Харесва ми да съм сред природата. Обичам да си върша работата. В живота спазвам правилото

Вижте цялото интервю на Николай:

КЛИКНИ ТУК

Показва се „“

Показва се „“

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР