Седмичен бюлетин 12.03.2015

5

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В днешният ни Бюлетин ще започнем с новината за предстоящото откриване на съботно – изцяло Детско 2 км. бягане!

Ето подробностите:

Какво е това: 2 км. свободно, но организирано бягане изцяло и само за деца!

За кого е това: За всички желаещи деца от 4 до 14 годишна възраст! Родители и придружители могат да бягат за подкрепа и сигурност на малчуганите, но тяхното време и място няма да се отчита!

Кога: Както „Отборното бягане“, 2 км. бягане за деца ще бъде организирано всяка последна събота от месеца.

Къде: За сега само в Южен парк София. Старт / финалната зона остава пред „Паметника с гълъбите“, но 2 км. трасе няма да се препокрива с това на 5kmrun!

Как: След еднократна регистрация на сайта, по същия начин както и от където става регистрирането за 5kmrun. Вече регистрираните деца на 5kmrun, нямат нужда от повторна регистрация!

Какво ще получат малките камаранчета: Както и големите:): Засичане, съхранение и предоставяне на информация относно постигнатите резултати за време и заето място след финиширане!

Колко струва: Абсолютно безплатно за всяко дете.

Откриване и първо бягане: 25 април 2015 г., 10:00 ч. Южен парк.

Ние от 5kmrun си даваме сметка, че децата са най-ценното ни богатство и затова сигурността и здравето на това съботно 2 км. детско бягане ще бъде приоритет за всички нас: Организатори, Родители, Придружители и най-малките ни участници!
В тази връзка трасето от 2 км. ще бъде допълнително осигурено и обезопасено, като за целта ще имаме нужда от допълнителен брой Доброволци!

За „Главен Организатор“ на Детското бягане сме избрали Георги Атанасов (млад баща:), който поема цялостната дейност и работа, свързана с организацията и провеждането на това мероприятие!

Детското 2 км. бягане ще се появи в отделна секция на сайта на 5kmrun! Към този момент, нашите програмисти от Design Studio 42 приключват неговия софтуер. Очаквайте до няколко седмици неговата визия и поява на сайта, както и подробности около тази нова инициатива:)

Важно съобщение:

21-ви март (събота) е официален работен ден!

В тази връзка, преместваме нашето съботно бягане (София, Варна, Пловдив и Бургас) за следващия ден: 22 март (неделя) от 10:00 ч. на обичайните ни места по градове, очакваме ви всички!

В рамките на Running Academy до края на тази седмица:

София:
Днес 12 март: вечерен крос от 19:00 ч., фонтана на Южен парк. с Петър Петров🙂

Неделя 15 март: Академия по спортно ориентиране III част – CCS Sofia (парк „Земята и хората“) от 10:00 ч., подробности тук:

Четири дневния (неделен) курс по Спортно Ориентиране се провежда в рамките на Running Academy съвместно с нашите партньори и приятели от спортен клуб по ориентиране „Валди“!

За всички начинаещите камаранци:

Running Academy е създадена най-вече за хора, които нямат никакъв опит, техника и физическа подготовка за бягане!

Не се страхувайте, че ще бавите другите академици в  бегаческите занимания или ще задавате „тъпи“ въпроси към треньорите, напротив: има кой да се погрижи за вашето темпо и да отговаря с разбиране, любезност и усмивка на всичките ви запитвания…! Заповядайте и ще се уверите сами 🙂

Накратко:
* Тази събота ще се раздават пластиките в Пловдив! Не пропускайте шанса да си получите картата на момента:)

* В София също продължаваме раздаването на тези пластики, както исъстезателните стартови номера на заявилите се за XLkmrun.
Моля, заповядайте да си ги получите, за да не се првевърне това в безкраен процес, който ни ангажира допълнително с човек, всяка събота! Предварително благодарим за разбирането!

* Който иска да ни подкрепи, а все още не го е направил?
Може да ни подкрепите, като се запишете на някой от следващите ни неделни състезания на XLkmrun или просто си поръчате някой от нашите продукти на онлайн магазина, брандирани с логата на 5kmrun 🙂

Мобилното Приложение вече е поставено във футъра на всяка старница в сайта на 5kmrun.bg. Можете да го сваляте (за сега само за системата Андроид), но скоро и за IPhone!

* Най-интересното в Новините от първия неделен XLkmrun, който се проведе миналата неделя (8 март) в Западен парк!

* Най-новите ни две статии от Блога RA:
1/ „Колко често е нужно да бягаме“ от Георги Крумов;
2/ „15-те тренировъчни съвета на Нютън и Ноукс“ (Първа част), автор Даниел Павлов.

Тази снимка е от Конкурса на 5kmrun: „Бягащата петица в действие и навсякъде“ 🙂
Автор: Илка Антонова от София
Всичко за Конкурса от тук:

В рубрика „5камаран на седмицата“!

Както обещахме, интервюто тази седмица ще ни представи от близо един истински сърцат фен на съботното ни бягане с неограничени възможности и неизчерпаема енергия за добро и много щуротии…:)

Представяме ви ентусиаста Цеко Цеков, който дръзна да боядиса с блажна боя половината Южен парк на София:)

Име: Цветко Цветков

Възраст: 18 г.

Професия/ работа: ученик

Брой участия: 37 (Бягане 33/ Доброволец 4)

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте, казвам се Цветко Цветков и съм ученик в 12 клас. Живея в София,  уча информационни технологии и програмиране.
Обичам спорта и предизвикателствата. Любимата ми фраза е: „Кажи ми че не мога нещо, и само гледай“, откъдето идва и моето мото: „Аз мога“! Харесва ми да контактувам с хора и обичам да нахалствам, когато е необходимо.:)
Според близките и приятелите ми съм луда глава която е свикнала да живее живота си „на центрофуга“ … хмм, май са прави? 🙂 …

Цялото интервю на Цеко ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

5 коментара

 1. Ивелина Тодорова on

  Интересувам се, кога в Бургас може да очакваме Running Academy или бягане за деца

 2. Pingback: Running Academy Инфо от бяганията 22 март 2015 г. - Running Academy

 3. ивелина тодорова on

  Жалко наистина!
  В Бургас има много хора, които бягат и още повече такива каквито искат да започнат-аз съм една от тях.

 4. how to receive a free credit report

  Colorado state university usa + Video
  Colorado state university usa Colorado state university usa Yul Wins Second American Cup Region 9 places 6th in the Regional Elite Team Championships Region 9 defeated powerful Region 5 (Illinois, Ohio, Michigan, Indiana, and Kentucky) behind athletes from 5280 Gymnastics and USA Gymnastics World. Let’s keep building up the team. Regional Allotment Numbers for Region 9 Championships Announced The Regional Allotment numbers have been finalized. The boys must place in these numbers at State Championships or receive an approved petition in order to compete at Regionals. Entry fees ($135 per gymnast, $160 for JE gymnast) for Regional Championships will be …
  The post Colorado state university usa + Video appeared first on Finance.

  Tampa Business

  Your comment is awaiting moderation.

НАПИШИ КОМЕНТАР