СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 16.05.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

В днешният бюлетин откриваме Zero Zone на 5kmrun и завършваме с рубриката „5камаран на седмицата“, прочетете повече:

Zero Zone на 5kmrun

Heineken® 0.0%, заедно със Загорка 0.0% и Ариана Радлер 0.0%

От 25 май до 7 септември в 13 съботни бягания, ще имаме удоволствието и честта, да се наслаждаваме на страхотния бирен вкус на Heineken 0.0 % и  Загорка 0.0 % и освежаващия вкус на  Ариана Радлер 0.0 %, но без угризения и без алкохол!

Zero Zone – безалкохолни бири и радлери от Heineken, Загорка и Ариана, които можеш да намериш винаги добре охладени в близкия магазин. Zero Zone е изборът, който не си имал досега. Да вземеш всичко от вечерта, но и да се събудиш с усмивка. Да си кажеш наздраве с колега в обедната почивка, без тя да се превърне в край на работния ден. Да се почерпиш след тренировка, без да ти е гузно. Да пиеш бира докато караш към морето, но и да останеш отговорен на пътя. И всъщност, да се чувстваш добре, когато ти поискаш.

Ето го и Zero Zone календара на 5kmrun:

Показва се „“
Показва се „“

1 юни в Деня на детето бягаме благотворително!

Каузата:

Със събраните средства от тази кампания, ще се закупи Термолегло за Отделението по неонатология на УМБАЛ гр. Бургас.

Термолеглото се използва при недоносени новородени при адаптирането им от кувьоз към нормално легло. То поддържа топлинен комфорт от порядъка на 35-37 градуса топлина. Леглото е удобно и комфортно както за бебето, така и за медицинския персонал, който се грижи за него и позволява лесен достъп до него по време на престоя му в отделението.
Неонатологията в УМБАЛ Бургас в момента има само едно термолегло. Тук годишно се раждат около 1800 деца, като 20% от тях са недоносени.

Термолеглото Babytherm 8010 на Drager е на стойност 14,400 лв. – това е цена за дарение.

Как ще се даряват средствата и още инфо:

Показва се „“

Седмица на вечерните 5 км бягания с минерална вода Банкя – Пролетно издание

от 3 юни (понеделник) до 7 юни (петък) 2019 г.

В рамките на тези пет дни (всяка вечер) от 19:00 ч., ще бягаме по традиционното ни 5kmrun трасе в Борисова градина или при възможност в Южен парк, предстои да уточним!
Научи повече:

Показва се „“

Показва се „“
Показва се „“

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?


За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Борисова градина. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5kmrun на седмицата“ 

Показва се „“

Име: Вилия Михова от София

Възраст: 25 г.  

Професия/ работа: Фронт мениджър

Брой бягания: 50

Представи се, кажи нещо за себе си? Аз съм екстроверт… опитвам се да се разбирам със всички и когато това не се получава се чудя какво по дяволите не им е наред на другите 😀 ? Щастлива съм, и смятам че съм късметлийка. Винаги се опитвам да накарам хората да се смеят … или поне да се усмихват. Обичам  да усещам радостта около себе си…

Вижте цялото интервю на Вили:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Показва се „“
Показва се „“

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР