СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 19.07.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В днешният ни бюлетин ще приветстваме новите ни оригинални тениски на Почетния легионер и ще „десертим“ с интервюто 5камаран на седмицата, вижте:

Запиши се за XL Ярема Challenge 19 август

За разлика от „XL с. Плана“ (нашето първо трасе от 2013 г.), „XL Ярема Challenge“ е само с една проява. Идеята ни бе, чрез него да разкрием и другата част на Плана планина с още панорамни гледки към Рила и Витоша.

Тук се състезаваме в две дистанции: дълга – една обиколка от 9.20 км за харабии с доволно изкачване и спускане и къса 6.6 км (отиване и връщане на 3.3 км), предназначена за 5камаранци от всякакъв калибър и сан!

Стартът и финала са в сенчестата отдих зона на спортен комплекс Pinus Villas(holidaygreen.club) с прекрасни условия за спорт, туризъм и почивка в планината. В този ден, всички състезатели ще ползват специална отстъпка за храна и напитки.

Всичко за това СъстезаниеТУК
Директна регистрацияТУК

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

ASICS СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ КЛУБА НА ПОЧЕТНИЯ ЛЕГИОНЕР

Наред с подкрепата на спортните федерации и клубове, приоритет пред ASICS България е насърчаването на масовия спорт и любителското бягане у нас. Това е и основната причина, световният спортен бранд, да продължава да подкрепя и насърчава нашето 5 км съботно бягане.

Първата партида от 1000 броя тениски, специално произведени и брандирани за 5kmrun, пристигна директно от чужбина. За първи път в заводите на световния гигант се произвежда оригинална тениска с логото на 5kmrun и Sport box.

От понеделник новите професионални ASICS тениски 10/50/100 за клуба на Почетния легионер, ще очакват заслужилите камаранци в магазина на Sport box на Симеоновско шосе 35. За останалите градове, ще бъдат предоставяни на място от Главните организатори.

*Вече имаме подсигурени размери: XS за дамите и S за мъжете!

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5АМАРАН НА СЕДМИЦАТА“:

ИмеИван Радев

Възраст: 37 г.

Професия/ работа: В екипа на Асоциацията на европейските журналисти – България.

Брой участия: 56 (Бягане 55/ Доброволец 1)

Представи се, кажи нещо за себе си? На 37 години съм. Имам едно дете, а със съпругата ми Лора очакваме скоро и второ. Доста късно открих спорта. Но всъщност май никога не е късно за такава промяна. Днес съм част от…

От какво е част Иван и още неща за него, вижте в цялото му интервю:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР