СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 20.06.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

В този бюлетин ще ви поканим на няколко бягания с тематика и комплименти и завършваме с интервюто от редовната ни рубрика, вижте:

Показва се „“

Като наш личен принос и за да допълним необходимите ни парични средства към Благотворителната кампания „Дари времето си на 5kmrun 2019“ за недоносените деца от Университетската болница гр. Бургас, решихме за трета поредна година, редовния ни юлски XL (Щафетата по двойки в Северен парк), да бъде 100 % благотворителен и всички получени средства от него, да бъдат добавени към общата сметка на кампанията!

До тук с общи усилия от четирите града, успяхме да съберем сумата над 11,800 лв. за така необходимите 14,400 лв., нужни за закупуването на термо легло за неонатологията на УМБАЛ Бургас.
Ето защо, участвайки в тази щафета, вие лично ще помогнете на нашите недоносени деца!

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Кога: 07.07.2019 г. от 9:00 ч.
Къде: Северен парк
Как: Отбори от по 2 души или най-точно казано – двойки
Тип двойкиМъжка, Дамска и Смесена
Трасе и дистанция: една обиколка от 2,6 км по изградените почвени алеи на парка. Виж трасето:
Какво: Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,6 км), както следва: три щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.6 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.6 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 7,8 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 15,6 км за двойката.

Класиране: Обща класация по място и време на трите вида двойки, както и отделни класации за различните типове двойки – Мъжка, Дамска и Смесена.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ЩАФЕТА

Eau Thermale Avène & 5kmrun Варна

Тази събота 22 юни (на обичайно място и време), ще спретнем редовните съботни 5км в компанията на Eau Thermale Avène. На финала всеки участник ще получи мостра на един от най-новите им продукти, а именно Avène Слънцезащитен флуид спорт SPF50+, който е предназначен и подходящ за спорт на открито, очакваме ви:)


Zero Zone на 5kmrun

В две поредни съботи (22 и 29 юни) в Борисова градина продължаваме удоволствието и честта, да се наслаждаваме на страхотния бирен вкус на Heineken 0.0 % и  Загорка 0.0 % и освежаващия вкус на  Ариана Радлер 0.0 %, но без угризения и без алкохол!
Zero Zone – безалкохолни бири и радлери от Heineken, Загорка и Ариана, които можеш да намериш винаги добре охладени в близкия магазин и на финала на 5kmrun, очакваме ви:)


Doppelherz & 5kmrun Пловдив

Показва се „“

На 29 юни, 9:00 ч. Гребната база (Индивидуално и Отборно), сърцатите ни партньори от Doppelherz Bulgaria ще бъдат с нас в Пловдив. Заповядайте на техния подкрепителен пункт, за да се заредите с Допелхерц Спорт директ – магнезий със супер бърз ефект! Очакваме ви!

Показва се „“
Показва се „“
Показва се „“

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 22 юни 9:00 ч. София (Борисова градина), Zero Zone
  • 22 юни 10:00 ч. София (Борисова градина) – NN Kids Run – 2 km само за деца от 4 до 14 г.
  • 22 юни 9:00 ч. Варна, Eau Thermale Avène & 5kmrun Варна
  • 29 юни 9:00 ч. София (Б+З), Варна, Бургас и Пловдив – Индивидуално и VIVACOM Отборно;
  • 29 юни 9:00 ч. София (Борисова градина), Zero Zone
  • 29 юни 9:00 ч. Пловдив – Doppelherz & 5kmrun Пловдив
  • 29 юни 10:00 ч. София (Борисова градина) – NN Kids Run – 2 km само за деца от 4 до 14 г.
  • 07 юли 9:00 ч. София (Северен парк) – XL „Щафета по двойки“(Благотворително): 2 участници х 3 обиколки всеки х 2.6 км

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?


За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Борисова градина. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5kmrun на седмицата“ 

Име: Десислава Янева от Варна

Възраст: 20 г.  

Професия/ работа: Студент / Графичен дизайнер на свободна практика

Брой бягания: 63

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Десислава Янева, на 20 години съм от град Варна, но живея в София. (естествено лятото се връщам във Варна заради морето) Уча уеб дизайн и графична реклама в Нов Български университет. От малка обожавам да рисувам и знаех,че искам да се занимавам с творческа работа. Определям се като позитен човек, винаги извличам хубавата страна на нещата. Обичам да разсмивам хората около себе си.

Вижте цялото интервю на Деси:

КЛИКНИ ТУК

Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР