СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 21.06.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще ви поканим на едно много зелено бягане и за финал „5камаран на седмицата“, вижте:

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,6 км), както следва: три щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.6 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.6 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 7,8 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 15,6 км за двойката.
РЕГИСТРАЦИЯ и още инфо:

RUN GREEN С ПОДКРЕПАТА НА ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ

14 юли от 9:00 ч. в Южен парк

За твоето участие на това бягане ще засадим дръвче или иначе казано колкото успешно финиширали участници в този ден – толкова на брой дървета ще бъдат залесени. Самото залесяване ще бъде тази есен и от сега каним всички участници да се включат като доброволци. В допълнение ще обявим мястото на залесяване и вида на дърветата.

Нещо повече: от управата на Южен парк имаме разрешение за засаждане на малка горичка на подходящо място в парка (до 20 бр. дръвчета), както и едно дърво в деня на това бягане след финала на 5kmrun.

Нашите най-малки участници на детското 2 км бягане NN Kids Run, също ще допринесат за окончателната бройка на засадените дръвчета, доведете ги и тях 🙂

От ЧЕЗ Електро България обещават много награди и изненади, а всеки който се регистрира за електронна фактура на място (моля носете си клиентски номер за целта), ще получи еко подарък. Защото колкото повече електронни фактури, толкова по-малко отсечени дървета.

Ела на 14 юли в Южен, RUN GREEN – DO GREEN: за повече дървета, за твоето дърво.

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

Бягането на 30.06 в Морската градина в Бургас ще се проведе с подкрепата на нашите партньори MultiSport. MultiSport е мотивационна програма, която се предоставя на компании и техните служители и дава на своите ползватели ежедневен достъп до над 650 обекта за спорт и отдих и разнообразие от над 450 спортни активности в цялата страна. С нея можете да изпробвате различни занимания всеки ден – от йога и канго джъмпс, до плуване, фитнес и СПА процедури.

Участниците в 5kmrun в Бургас на 30.06 ще имат възможността да получат персонална безплатна карта MultiSport за период от един месец, през който да опитват по една нова и вълнуваща спортна активност всеки ден!

Повече информация за MultiSport програмата можете да намерите на: benefitsystems.bg


РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Търсим още около 6000 лв. за хирургическата маса? 

Още 1553 лв. събрахме от „седмицата на вечерните бягания“ с което общата ни сума от дарения възлиза на 8941 лв. – благодарности! Рeшихме да си разделим търсената сума от 30,500 лв. с BMW клуба и за нас ще останат тези малко над 6000 лв. Предварително благодарим на всички, които ще се отзоват. Банковата сметка е отворена за вашите дарения, подробности и текущия отчет, тук: https://bit.ly/2MlCZFi


„5КАМАРАН НА СЕДМИЦАТА“:

ИмеГенади Ворбьов

Възраст: 32 г.

Професия/ работа: Netpeak, основна сфера на дейност – дигитален маркетинг.

Брой участия: 55 (бягане 51 / доброволец 4)

Представи се, кажи нещо за себе си? Родом съм от Украйна. Идвам в България през 2003 година, от бесарабски българи съм. Имам голямо семейство вкъщи и в компанията, чакам трето дете

Вижте цялото интервю на Генади:

КЛИКНИ ТУК

 

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР