СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 24.05.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Най-напред честит 24 май, ден на българската просвета, култура и славянска писменост!

В този бюлетин ще ви отправим покана за Active week с Банкя и от там към интервюто в рубриката „5камаран на седмицата“, този път 10 годишната Теди, вижте:

Четири години поред, това състезание е прощъпулник за не един и двама камаранци, решили да се пуснат на дистанции по-дълги от съботните 5 километра.

Нулева денивелация (без да повтаря), трасето минава покрай Двореца, като редува всички кътчета и алеи на парка. Природа и история се преплитат – насищане няма, да, за Парк Дворец Врана може много да се говори, но по-хубаво е да се види, а най-добре е да се пробяга…! 🙂

Къса 1 обиколка 5 км/ Средна 2 обиколки 10 км/ XL 3 обиколки 15 км

Всичко за това СъстезаниеТУК
Директна регистрацияТУК

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София (Южен и Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,6 км), както следва: три щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.6 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.6 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 7,8 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 15,6 км за двойката.
РЕГИСТРАЦИЯ и още инфо:

9 юни, 9:00 ч. едновременно София (Южен и Западен парк), Пловдив, Варна и Бургас.

Каузата:
Със събраните средства от тази кампания, ще закупим операционна маса, която ще предоставим на Детското хирургично отделение на УМБАЛ „Св. Георги“, гр. Пловдив.

Операционната маса е на стойност 30 414 лв. За да ги набавим, ще трябва отново да обединим собствени сили и средства събрани от нашите участници и приятели на 5kmrun в четирите града.

Как ще даряваме средствата: отново благотворителната кауза е под наслов „Дари времето си на 5kmrun“. Това ще рече, че за каквото време финишираш 5-те км в този ден, такава сума ще дариш за каузата, например: Бягаш за време 22:38 – даряваш 22 лв., бягаш за 31:18 – даряваш сумата от 31 лв. и така нататък…

За целта ще предвидим съответните урни по места, както и ще открием специална банкова сметка за тези, които нямат възможност да участват на това конкретно бягане, но биха искали да дарят!

Естествено, че това условие – „да дариш времето си на 5kmrun“ е нашето желание и предложение, но всеки може да дари сума според собствените си възможности!

Повече информация за благотворителното бяганеТУК:

СЕДМИЦА НА ВЕЧЕРНИТЕ 5 КМ БЯГНИЯ С МИНЕРЛНА ВОДА БАНКЯ

от 11 юни (понеделник) до 15 юни (петък) 2018 г.

В рамките на тези пет дни (всяка вечер) от 19:00 ч., ще бягаме по традиционното ни 5kmrun трасе в Южен парк!

Идеята:
Заедно с партньорите ни минерална вода Банкя искаме да насърчим нашите съботно-сутрешни участници на 5kmrun да открият възможността за бягане и през делничните дни. Каним всеки един желаещ да опита поне един делнично-вечерен крос, а за онези, които запишат пет пълни участия, сме предвидили и поощрения.

Семпла и стегната организация в рамките на 45 мин., бягаме за удоволствие и тонус след края на работния ден 🙂

Резултатите ще качвамe на тази секция на сайта на 5kmrun:

Нещо важно за уточнение!
Класацията с натрупване (точки и бр. бягания), както и резултатите на участниците от вечерните 5км бягания са независими. Вечерните бягания няма да носят допълнителни SUUNTO точки и няма да трупат брой участия за Sport box „Почетен легионер“ в нашият традиционен съботен 5kmrun.

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5КАМАРАН НА СЕДМИЦАТА“:

Име: Теодора Тончева от София

Възраст: 10 г.

Професия/ работа: Ученичка 74 СУ „Гоце Делчев” гр. София

Брой участия: 51 (бягане 50 / доброволец 1)

Представи се, кажи нещо за себе си? На 10 години съм и уча в 74 СУ „Гоце Делчев” гр. София. В свободното си време обичам и да плувам. Ходя на тренировки, даже наскоро бях на състезание…

Освен „и да плува“ и да ходи, още какви действия е специализирала Теди, вижте в цялото й интервю:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР