СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 25.04.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

В този бюлетин отправяме покана за бягането на пейсърите и завършваме с интервюто „5камаран на седмицата“, прочетете:

Показва се „“

Няма нищо по красиво от „Плана“ през м. май! Откриващата се панорама към трите планини: Витоша, Рила и Стара Планина, заслужено отрежда „Плана“ на първото място в класацията измежду всички наши XL трасета. Заравненото и обширно било (плато), на височина 1250 м в землището на с. Плана, предоставя невероятни условия за бягане и спорт.

Леко и приятно, трасето е подходящо за най-широк кръг състезатели и любители на съботните ни 5 км бягания.

ВНИМАНИЕ! Тази година изместваме старт – финалната зона! Мястото ще бъде на 200 м. след центъра на селото (последна спирка на автобус №70), продължение направо по улицата, по посока църковния храм на с. Плана!

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)
Показва се „“
ПЕЙСЪРИ – ТЕМПО ВОДЕЩИ НА 5KMRUN

Датата е 11 май от 9:00 ч. за София (Борисова градина и Западен парк), Варна и Бургас!

ВНИМАНИЕ Пловдив: на 11 май редовното 5 км бягане за Пловдив е отменено! Следващото бягане, ще бъде по график на 18 май на Гребна база, когато ще се проведе и „Пейсъри“.

Що е това Пейсъри – Темпо водещи на 5kmrun:
Само на това бягане, опитни бегачи (доброволци), ще пробягат 5-те км за точно определено време в рамките на кръгли минути, а именно: от 19, 20, 21 и тн до 30 мин.

Всеки един участник, който иска да финишира за конкретно избрано време (минути) – просто трябва да бяга с темпото на съответния пейсмейкър! За целта „темпо – водещите“ ще имат специална лична „маркировка“, указваща конкретното време (минути) на пейсъра…

ВAЖНО: търсим опитни бегачи за пейсъри (доброволци) за 4-те града? Желаещите да водят определена минута, нека пишат на електронната ни поща office@5kmrun.bg или да се свържат с главните организатори по места? Важи правилото „първи заявил – първи записан“!

Ето и една наша статия, която дава разяснения и интересна информация за „пейсърството“:

Показва се „“

Показва се „“

Показва се „“Показва се „“


ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 27 април 9:00 ч. София (Борисова градина + Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив: Индивидуално и VIVACOM Отборно;
  • 27 април 10:00 ч. София Борисова градина: NN Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г. – Редовно детско бягане на 5kmrun изместено от Южен парк;
  • 04 май 9:00 ч. София (Борисова градина + Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив: Аплодирай следващия;
  • 04 май 10:00 ч. София Борисова градина: NN Kids Run – 2 км бягане само за деца от 4 до 14 г. – Редовно детско бягане на 5kmrun изместено от Южен парк;
  • 11 май 9:00 ч. София (Борисова градина + Западен парк), Варна и Бургас: Пейсъри – темпо водещи;
  • Внимание отменено бягане11 май 5kmrun Пловдив, редовното 5 км бягане е отменено! Следващото бягане за Пловдив, ще бъде по график на 18 май на Гребна база, когато ще се проведе и „Пейсърите“.
  • 19 май (неделя) 10:00 ч. XL с. Плана – 5,5 км, 11 км и 16.50 км

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Борисова градина. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5KMRUN НА СЕДМИЦАТА“

Показва се „“

ИмеЛюдмил Николов от София

Възраст: 68 г.  

Професия/ работа: Пенсионер

Брой бягания: 58

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Людмил Николов, на 68 години съм. Винаги съм обичал спорта, като млад играех футбол във футболен клуб „Септември“, а след казармата продължих в аматьорски клубове. След 1990 г. направих собствена фирма и се отдадох на работата, като спортът остана на заден план. Теглото ми постепенно започна да се увеличава и през 2002-2003 г. достигнах 128 кг. Това логично доведе до здравословни проблеми – кръвно налягане 200/100, пулс 112, висок холестерол, начална фаза на диабет… В един момент казах „стига“

Вижте цялото интервю на Бай Людмил:

КЛИКНИ ТУК


НАШИТЕ БЛАГОДАРНОСТИ.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.

Показва се „“

Показва се „“

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР