СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 25.10.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В днешният бюлетин въвеждаме нова инициатива за постоянно и завършваме с рубриката „5камаран на месеца“, вижте:

Записа ли се за XL Бонсови поляни 4.11.2018 г.?

С есенните багри на Люлин планина, в емблематичната местност „Бонсови поляни“, ви каним на предпоследното ни XL състезание за 2018 година. 
 
И тази година трасето на „Бонсови поляни“, ще бъде подготвено от КСО „ВАЛДИ“, начело с Теодор Тодоров – треньор на националния отбор по ориентиране за юноши и девойки до 18 години.
 
Отново в три дистанции за различни потребности и физически възможности, тракът на трасето от тук

И така, ако ви се искат много изкачвания, спускания и равни участъци, съчетани с пейзажи и панорама в топли есенни цветове – ударна доза, то това трейл състезание на Бонсови поляни е само за вас!
РЕГИСТРАЦИЯ:
*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София, Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

„БЯГАНЕ НА ОБРАТНО – ОНТАРБО АН ЕНАГЯБ“

Считано от м. ноември 2018 г., всяка втора седмица на месеца, въвеждаме за постоянно „Бягането на обратно“, само за основното трасе на Южен парк.

С други думи, всяка втора събота на месеца, ще обръщаме традиционната посоката на бягане (в случая по „часовниковата стрелка“), и ще бягаме ОБРАТНО на часовниковата стрелка!

Решението бе взето в следствие на множество независими предложения и молби от участниците на 5kmrun, постъпили формално и не формално към нас организаторите, за което благодарим.

И така, нека ни е честито въвеждането като постоянна инициатива „Бягане на обратно“ за 5kmrun Южен парк!

Есенните утрини, съчетани с бягане, са изпитана рецепта за свеж старт на деня. Подгответе топъл спортен екип, защото на 03.11.18 от 10:00 ще ви чакаме на Гребната база заедно с нашия партньор за това издание на 5kmrun в Пловдив – MultiSport.

MultiSport е карта за спорт, която дава на своите ползватели ежедневен достъп до над 700 обекта за спорт и отдих и разнообразие от над 500 спортни активности в цялата страна. Програмата се предоставя на работодатели и техните служители под формата на социална придобивка.

За престрашилите се да побягат в прохладното пловдивско утро на 3 ноември, партньорите ни от MultiSport са подготвили безплатна едномесечна персонална карта MultiSport, с която в рамките на един месец можете да изпробвате различна активност всеки ден!

Вижте повече за MultiSport програмата наwww.benefitsystems.bg


ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„5АМАРАН НА СЕДМИЦАТА“:

ИмеТаня Петкова

Възраст: 31 г.

Професия/ работа: Разработчик на софтуерни приложения

Брой участия: 54 (бягане 52/ доброволец 2)

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Таня Петкова и съм от Хасково. Завършила съм Техническия университет със специалност Компютърни системи и технологии. Обичам да бягам и да ходя по планини

Какво още за Танчето, вижте в цялото й интервю:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР