СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 27.06.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще ви запознаем с най-новата ни инициатива на 5kmrun за дългосрочно интегриране на хората с увреждане и завършваме с редовната ни рубрика, вижте:

„На 5kmrun могат всички“

5kmrun, IWC Sofia и GVC Services Bulgaria стартираме дългосрочна инициатива (програма), като идеята е да приобщим и насърчим хората със зрителни и двигателни увреждания (в инвалидни колички), да участват свободно в нашите 5 км съботни бягания през цялата година.

На 5kmrun най-много ценим постоянството! Именно постоянството в живота и работата е основен фактор за успех. „Клубът на почетния легионер“ е затова, за да създава и подхранва качествата усърдие, старание и постоянство.

Досега нашият опит показа, че с по едно тематично „Blind run“ на година, хората със зрителни проблеми не биха могли да се интегрират, за да получават редовно ползите на нашата съботна общност.

Затова, ние организаторите и вие участниците заедно трябва, да създадем такива условия, при които хората със зрителни и двигателни проблеми, да могат редовно и безпроблемно, да взимат участие на 5kmrun, как?

Ние ще разчитаме на доброволци, които да подкрепят тези хора по време на бяганията. Целта е да имаме всяка събота по 2-3 такива участници. Затова смятаме, че тези доброволци могат да се включват на място, без предварително да се заявяват.

Какво ще очакваме от страна на незрящите и тези в инвалидни колички?Едно единствено – постоянство! Нещо повече, онези от тях, които до края на 2019 запишат повече от 5 бягания, ще бъдат поощрявани в допълнение. За целта компания GVC Holdings отделя бюджет, от който ще бъдат възнаграждавани редовните участници.

И така, програмата „На 5kmrun могат всички“ е в сила веднага, още от следващата събота. Да поканим всички в неравностойно, да им помогнем заедно да спортуват и да бъдат част от нашето общество.

В две поредни съботи (22 и 29 юни) в Борисова градина продължаваме удоволствието и честта, да се наслаждаваме на страхотния бирен вкус на Heineken 0.0 % и  Загорка 0.0 % и освежаващия вкус на  Ариана Радлер 0.0 %, но без угризения и без алкохол!
Zero Zone – безалкохолни бири и радлери от Heineken, Загорка и Ариана, които можеш да намериш винаги добре охладени в близкия магазин и на финала на 5kmrun, очакваме ви:)


На 29 юни, 9:00 ч. Гребната база (Индивидуално и Отборно), сърцатите ни партньори от Doppelherz Bulgaria ще бъдат с нас в Пловдив. Заповядайте на техния подкрепителен пункт, за да се заредите с Допелхерц Спорт директ – магнезий със супер бърз ефект! Очакваме ви!

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 29 юни 9:00 ч. София (Б+З), Варна, Бургас и Пловдив – Индивидуално и VIVACOM Отборно;
  • 29 юни 9:00 ч. София (Борисова градина), Zero Zone
  • 29 юни 9:00 ч. Пловдив – Doppelherz & 5kmrun Пловдив
  • 29 юни 10:00 ч. София (Борисова градина) – NN Kids Run – 2 km само за деца от 4 до 14 г.
  • 07 юли 9:00 ч. София (Северен парк) – XL „Щафета по двойки“(Благотворително): 2 участници х 3 обиколки всеки х 2.6 км

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!


„5kmrun на седмицата“

Име: Атанас Атанасов от София

Възраст: 34 г.  

Професия/ работа: Оперативен контрол на търговска мрежа

Брой бягания: 53

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Атанас Атанасов, на 34г. съм. Родният ми град е Сливен, но живея в София от 2004г., когато бях приет да уча в УНСС. Там завърших специалност Маркетинг. Характерно за мен е активният начин на живот и с радост участвам в различни инициативи – спортни и обществени…

Вижте цялото интервю на Насо:

КЛИКНИ ТУК


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.
Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР