СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 27.06.2019

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще ви запознаем с най-новата ни инициатива на 5kmrun за дългосрочно интегриране на хората с увреждане и завършваме с редовната ни рубрика, вижте:

Като наш личен принос и за да допълним необходимите ни парични средства към Благотворителната кампания „Дари времето си на 5kmrun 2019“ за недоносените деца от Университетската болница гр. Бургас, решихме за трета поредна година, редовния ни юлски XL (Щафетата по двойки в Северен парк), да бъде 100 % благотворителен и всички получени средства от него, да бъдат добавени към общата сметка на кампанията!

До тук с общи усилия от четирите града, успяхме да съберем сумата над 13,400 лв. за така необходимите 14,400 лв., нужни за закупуването на термо легло за неонатологията на УМБАЛ Бургас.
Ето защо, участвайки в тази щафета, вие лично ще помогнете на нашите недоносени деца!

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Кога: 07.07.2019 г. от 9:00 ч.
Къде: Северен парк
Как: Отбори от по 2 души или най-точно казано – двойки
Тип двойкиМъжка, Дамска и Смесена
Трасе и дистанция: една обиколка от 2,6 км по изградените почвени алеи на парка. Виж трасето:
Какво: Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,6 км), както следва: три щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.6 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.6 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 7,8 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 15,6 км за двойката.

Класиране: Обща класация по място и време на трите вида двойки, както и отделни класации за различните типове двойки – Мъжка, Дамска и Смесена.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА ЩАФЕТА

„На 5kmrun могат всички“

5kmrun, IWC Sofia и GVC Holdinds стартираме дългосрочна инициатива (програма), като идеята е да приобщим и насърчим хората със зрителни и двигателни увреждания (в инвалидни колички), да участват свободно в нашите 5 км съботни бягания през цялата година.

На 5kmrun най-много ценим постоянството! Именно постоянството в живота и работата е основен фактор за успех. „Клубът на почетния легионер“ е затова, за да създава и подхранва качествата усърдие, старание и постоянство.

Досега нашият опит показа, че с по едно тематично „Blind run“ на година, хората със зрителни проблеми не биха могли да се интегрират, за да получават редовно ползите на нашата съботна общност.

Затова, ние организаторите и вие участниците заедно трябва, да създадем такива условия, при които хората със зрителни и двигателни проблеми, да могат редовно и безпроблемно, да взимат участие на 5kmrun, как?

Ние ще разчитаме на доброволци, които да подкрепят тези хора по време на бяганията. Целта е да имаме всяка събота по 2-3 такива участници. Затова смятаме, че тези доброволци могат да се включват на място, без предварително да се заявяват.

Какво ще очакваме от страна на незрящите и тези в инвалидни колички?Едно единствено – постоянство! Нещо повече, онези от тях, които до края на 2019 запишат повече от 5 бягания, ще бъдат поощрявани в допълнение. За целта компания GVC Holdings отделя бюджет, от който ще бъдат възнаграждавани редовните участници.

И така, програмата „На 5kmrun могат всички“ е в сила веднага, още от следващата събота. Да поканим всички в неравностойно, да им помогнем заедно да спортуват и да бъдат част от нашето общество.

В две поредни съботи (22 и 29 юни) в Борисова градина продължаваме удоволствието и честта, да се наслаждаваме на страхотния бирен вкус на Heineken 0.0 % и  Загорка 0.0 % и освежаващия вкус на  Ариана Радлер 0.0 %, но без угризения и без алкохол!
Zero Zone – безалкохолни бири и радлери от Heineken, Загорка и Ариана, които можеш да намериш винаги добре охладени в близкия магазин и на финала на 5kmrun, очакваме ви:)


На 29 юни, 9:00 ч. Гребната база (Индивидуално и Отборно), сърцатите ни партньори от Doppelherz Bulgaria ще бъдат с нас в Пловдив. Заповядайте на техния подкрепителен пункт, за да се заредите с Допелхерц Спорт директ – магнезий със супер бърз ефект! Очакваме ви!

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

  • 29 юни 9:00 ч. София (Б+З), Варна, Бургас и Пловдив – Индивидуално и VIVACOM Отборно;
  • 29 юни 9:00 ч. София (Борисова градина), Zero Zone
  • 29 юни 9:00 ч. Пловдив – Doppelherz & 5kmrun Пловдив
  • 29 юни 10:00 ч. София (Борисова градина) – NN Kids Run – 2 km само за деца от 4 до 14 г.
  • 07 юли 9:00 ч. София (Северен парк) – XL „Щафета по двойки“(Благотворително): 2 участници х 3 обиколки всеки х 2.6 км

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят?
Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrunсъстезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!


„5kmrun на седмицата“

Име: Атанас Атанасов от София

Възраст: 34 г.  

Професия/ работа: Оперативен контрол на търговска мрежа

Брой бягания: 53

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Атанас Атанасов, на 34г. съм. Родният ми град е Сливен, но живея в София от 2004г., когато бях приет да уча в УНСС. Там завърших специалност Маркетинг. Характерно за мен е активният начин на живот и с радост участвам в различни инициативи – спортни и обществени…

Вижте цялото интервю на Насо:

КЛИКНИ ТУК


Нашите благодарности.

Ние имаме обещание и ангажимент 5kmrun, да бъде безплатен за всички и завинаги. Но нашият растеж и съществуване изискват значителна финансова подкрепа от спонсори (физически лица и най-вече компании), за да продължим да поддържаме 5kmrun безплатно.

Това е и една от причините, да ви изпращаме този бюлетин, който освен всичко включва реклама и съдържание от нашите доверени спонсори и партньори. Самият факт, че вие сте получили този имейл, значи, че допринасяте за бъдещото развитие и устойчивост на 5kmrun.

Ние наистина оценяваме вашата подкрепа и разбиране, благодарности.
Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР