СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 28.06.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще превърнем XL Щафетата по двойки в благотворителна, после още една покана за състезание и накрая 5камаран на седмицата, вижте:

БЛАГОТВОРИТЕЛНА XL ЩАФЕТА ПО ДВОЙКИ

Като наш личен принос и за да допълним необходимите ни парични средства към Благотворителната кампания „Дари времето си на 5kmrun 2018“ за децата от Университетската болница „Свети Георги”, гр. Пловдив, решихме и тази година редовния ни юлски XL (Щафетата по двойки в Северен парк), да бъде 100 % благотворителен и всички получени средства от него, да бъдат добавени към общата сметка на кампанията!

До тук с общи усилия от четирите града, успяхме да съберем сумата от малко над 9000 лв. за така необходимите 15000 лв., представляващи ½ от общата сума, нужна за закупуването на хирургическа маса за детското отделение. По договорка, другата половина от сумата ще бъде подсигурена от BMW клуба – българските собственици на автомобили на световния бранд.

Ето защо, участвайки в Северен парк на 8 юли, вие лично ще допринесете за спасяването на стотици детски живота – един истински хуманен жест!
Предварително благодарим на всички, които ще вземат участие!

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Внимание стартът на щафетата е от 9:00 ч.!!!

Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,6 км), както следва: три щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.6 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.6 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 7,8 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 15,6 км за двойката.
РЕГИСТРАЦИЯ и още инфо:

RUN GREEN с подкрепата на ЧЕЗ Електро България

14 юли от 9:00 ч. в Южен парк
 
За твоето участие на това бягане ще засадим дръвче или иначе казано колкото успешно финиширали участници в този ден – толкова на брой дървета ще бъдат залесени. Самото залесяване ще бъде тази есен и от сега каним всички участници да се включат като доброволци. В допълнение ще обявим мястото на залесяване и вида на дърветата.
 
Ела на 14 юли в Южен, RUN GREEN – DO GREEN: за повече дървета, за твоето дърво.
Виж повече:

Четвъртото издание на Витоша Летен Фест е част от инициативата София – Европейска столица на спорта 2018 г. и включва:

*планинско бягане *планинско колоездене и *кратък туристически поход.
 
Организаторите подготвят състезания, забавна програма, песни, демонстрации и танци, за зрителите са предвидени сцени с възможности за много игри, забавления, томболи и награди. Тази година се предвиждат надпревари по бързо разпъване на палатка и теглене на въже, а като допълнителна емоция децата ще могат да ползват безплатно опънатия над Боянската река алпийски тролей,  осигурен от „Мачирски спорт“.
 
Столична Община отправя СПЕЦИАЛНА ПОКАНА към всички наши участници на 5kmrun, да се включат в планинското бягане или колоездене в този ден. Всеки регистриран за участие камаранец, ще получи раничка с логото на инициативата и 5kmrun.
 
По списък, на място преди старта на състезанията, всички регистрирани за участие през сайта на 5kmrun, ще могат да си получат своята рекламна чантичка, както и стартовия номер. Бягането и колоезденето са безплатни, а подаръчето от общината в този ден ще бъде единствено и само за нашите камаранци:)
Регистрация и Инфо за състезанието:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:

РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!

Търсим още около 6000 лв. за хирургическата маса? 

Още 1553 лв. събрахме от „седмицата на вечерните бягания“ с което общата ни сума от дарения възлиза на 8941 лв. – благодарности! Рeшихме да си разделим търсената сума от 30,500 лв. с BMW клуба и за нас ще останат тези малко над 6000 лв. Предварително благодарим на всички, които ще се отзоват. Банковата сметка е отворена за вашите дарения, подробности и текущия отчет, тук: https://bit.ly/2MlCZFi


„5камаран на седмицата“:

ИмеАнтоанета Генова

Възраст: 33 г.

Професия/ работа: Програмист

Брой участия: 53 (бягане 52 / доброволец 1)

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Антоанета, от София съм и обичам спорта и движението. В свободното си време обичам да чета и да пътувам…

Вижте цялото интервю на Тони:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР