Седмичен бюлетин 30.10.2014

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

Показва се „“

Новината в този Бюлетин е официалното присъединяването на Persi в голямото семейство на 5kmrun.bg чрез своята спортна напитка Gatorade!

„Геторейд“ е създаден от д-р Робърт Кейд и д-р Дейна Шайърс във Флоридския университет през 1966 и е наречен на името на футболния отбор на университета („Гейтърс“). Целта на напитката е да рехидратира и възстановява въглехидратите (използвайки захароза, глюкоза и фруктоза), солите, витамините и минералите, които намаляват по време на физически упражнения (най-вече в причиняващия умора климат на Флорида).

След професионалният спорт, желанието на Gatorade е да подпомага в дългосрочен план спорта за обикновените хора в България и в частност бягането!

Спонсорството и подкрепата на Gatorade стартира от м. ноември 2014 г. и предвижда различни бегачески инициативи по четирите града на 5kmrun! От пролетта на 2015 г. ще започнат седмичните Тематични бягания с Gatorade на принципа изграден съвместно с adidas, а именно: всеки месец по едно Тематично бягане за София, Пловдив, Варна и Бургас, имайте търпение…:)

Да си пожелаем успех и още повече забавни дни с Gatorade и 5kmrun 🙂

На 19 октомври приключи „Месецът на adidas“, през който съвместно със спортният бранд организирахме 27 общо рънинг събития за София, Варна, Бургас и Пловдив с над 1700 участници, реално погледнато с Нощните бягания и Running Academy се пада почти по едно за всеки ден от месеца:)

Всички участвали в 5kmrun в 4-те съботи по времето на „Месецът на adidas“ се включиха в разпределението на наградите чрез томбола на sportal.bg!

Ето и щастливците изтеглени чрез жребий, честито!

Постоянството и късметът в тези начинания са гаранция за успех, а останалото е от нас…?

Минусовите температури могат значително да повлияят на мотивацията ни. Изборът на подходяща екипировка е в основата на всяка пълноценна тренировка през зимата. Дамските обувки adidas Rocket Boost съчетават възвръщаемостта на енергията на BOOST с технологията за зaдържане на топлината и бързо съхнене Climaheat.

9 ноември 2014: Отбелязваме 25-та годишнина от падането на Берлинската стена с любителско бягане „към свободата“.

Падането на Берлинската стена сложи край на разделението на Германия и Европа. По този повод на 9 ноември Посолствата и Генералните консулства на Германия по целия свят организират възпоменателно спортно бягане „към свободата“. Участниците могат да избират между отсечка за бягане от 5 км. и разходка от 2 км. И двата маршрута започват в близост до паметника на Берлинската стена пред Националния дворец на културата и приключват в Южния парк.

Посолството на ФРГ в София и 5kmrun.bg организираме това събитие заедно със съдействието на Столична Община. Участието е без стартова такса, на финала ще ви очаква горещ чай, а регистрираните участници и по една тениска за спомен.

Повече за това бягане тук:

Вижте различните разновидности на vívofit и изберете този, който най-много се доближава или съвпада с Вашия вкус и стил.
http://www.garmin.bg/vivo/vivofit/

Както винаги накрая завършваме с интервюто от рубриката „5 камаран на седмицата“, но преди това който не е чел новините от последните бягания, може да го направи тук:

Очаквайте подробности през следващата седмица за последният XLkmrun за 2014 г., който ще се проведе на 16 ноември!

До събота от 10:00 ч.!
5kmrun.bg 🙂

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР