СЕДМИЧЕН БЮЛЕТИН 31.05.2018

0

Здравейте,
Това е Вашата седмична порция информация, новини и интересни факти за и около нашето си бягане.

В този бюлетин ще обявим наздравица с BIRELL и от там към нашите интервюта „VIVACOM Отбор на месеца“ и „5камаран на седмицата“, вижте:

Четири години поред, това състезание е прощъпулник за не един и двама камаранци, решили да се пуснат на дистанции по-дълги от съботните 5 километра.

Нулева денивелация (без да повтаря), трасето минава покрай Двореца, като редува всички кътчета и алеи на парка. Природа и история се преплитат – насищане няма, да, за Парк Дворец Врана може много да се говори, но по-хубаво е да се види, а най-добре е да се пробяга…! 🙂

Къса 1 обиколка 5 км/ Средна 2 обиколки 10 км/ XL 3 обиколки 15 км

Всичко за това Състезание, ТУК
Директна регистрация, ТУК

*Не забравяйте: участвайки на XLkmrun, вие помагате 5kmrun да го има всяка събота в София (Южен и Западен парк), Варна, Бургас и Пловдив, благодарности:)

Динамичен и забавен, този формат щафета, ще ви разбие!

Предаване на щафетна палка (2 души в отбор х 3 обиколки за всеки един учстник х 2,6 км), както следва: три щафетни кръга за 2-та участници в двойката или 1-ви пост бяга една 2.6 км обиколка – предава на 2-ри пост, който бяга своята 2.6 км обиколка: това представлява един кръг и така общо три пъти си разменят палката за достигането на 7,8 км сумарна дистанция за всеки един от тях или общо 15,6 км за двойката.
РЕГИСТРАЦИЯ и още инфо:

9 юни, 9:00 ч. едновременно София (Южен и Западен парк), Пловдив, Варна и Бургас.

Каузата:
Със събраните средства от тази кампания, ще закупим операционна маса, която ще предоставим на Детското хирургично отделение на УМБАЛ „Св. Георги“, гр. Пловдив.

Операционната маса е на стойност 30 414 лв. За да ги набавим, ще трябва отново да обединим собствени сили и средства събрани от нашите участници и приятели на 5kmrun в четирите града.

Как ще даряваме средствата: отново благотворителната кауза е под наслов „Дари времето си на 5kmrun“. Това ще рече, че за каквото време финишираш 5-те км в този ден, такава сума ще дариш за каузата, например: Бягаш за време 22:38 – даряваш 22 лв., бягаш за 31:18 – даряваш сумата от 31 лв. и така нататък…

За целта ще предвидим съответните урни по места, както и ще открием специална банкова сметка за тези, които нямат възможност да участват на това конкретно бягане, но биха искали да дарят!

Естествено, че това условие – „да дариш времето си на 5kmrun“ е нашето желание и предложение, но всеки може да дари сума според собствените си възможности!

Повече информация за благотворителното бяганеТУК:

ЛЯТОТО ИДВА НА 5kmrun ЗАЕДНО С BIRELL

В десет на брой съботни бягания, нашите приятели от BIRELL ще ни освежават с безалкохолна бира. Какво по-хубаво от това, на финала да удариш една студена бира, а що не две? 🙂

Първите BIRELL-ки ще отворим на 9 юни на Благотворителното бягане в Южен парк!

Седмица на ВЕЧЕРНИТЕ 5 км бягания с минерална вода Банкя
от 11 юни (понеделник) до 15 юни (петък) 2018 г.

В рамките на тези пет дни (всяка вечер) от 19:00 ч., ще бягаме по традиционното ни 5kmrun трасе в Южен парк!

Идеята:
Заедно с партньорите ни минерална вода Банкя искаме да насърчим нашите съботно-сутрешни участници на 5kmrun да открият възможността за бягане и през делничните дни. Каним всеки един желаещ да опита поне един делнично-вечерен крос, а за онези, които запишат пет пълни участия, сме предвидили и поощрения.

Семпла и стегната организация в рамките на 45 мин., бягаме за удоволствие и тонус след края на работния ден 🙂

Резултатите ще качвамe на тази секция на сайта на 5kmrun:

ПРЕДСТОЯЩО, ВАЖНО И НАКРАТКО:


РАЗГЛЕДА ЛИ НАШИЯТ ФЕН МАГАЗИН?

За тези, които искат да ни подкрепят? Можете да го сторите по няколко начина:

1/ Покупка от нашият Фен магазин с логото на 5kmrun или

2/ Като се запишете за участие на някой от следващите ни XLkmrun състезания, както и
3/ Може да дарите скромна сума чрез Дарителският ни бутон Donate, вграден във футъра на всяка страница на сайта www.5kmrun.bg

Списък на Дарителите тук.

Как да дарите и повече инфо тук, (виж последният въпрос на колоната)!

Искаме специално да Благодарим на всички, които ни подкрепиха по някои от тези изброени начини и предварително на тези, които възнамеряват да го сторят!

Наред с всичко, на това бягане СО и „София Европейска Столица на Спорта 2018“, ще подсигурят допълнителни подаръци за малките бегачи. Също на финала ще предоставим лакомства и напитки от Престиж, Harmonica и Банкя.

Какво е това? 2 км бягане за деца от 4 до 14 г. в Южен парк. Доведете ги на тяхното си бягане.
От м. април 2018, Детското ни бягане се провежда ВСЯКА събота!

*За всяко едно бягане ТЪРСИМ ДОБРОВОЛЦИ! Очакваме и родители доброволци, да се включат най-активно в нашата организация!


„VIVACOM OТБОР НА МЕСЕЦА“ (м. МАЙ)

Име: „Адреналин“

Дом парк: София

КапитанЕкатерина Можейко

Брой участия: 4

Как ви хрумна идеята за името на отбора? Една трета от нашия отбор се състои от лекари, затова търсихме име в областта на медицината. Понякога по время на работа и обучение имаме много стрес, но не много се движим, и се повишава нивото на адреналина…

Колко адреналин изпомпва отбора на Катя Може(йко) да видите в цялото им интервю, без редакторски намеси:

КЛИКНИ ТУК


ИмеМартин Бърнев от дом парк София

Възраст: 42 г.

Професия/ работа: Икономист, Търговец нови автомобили при официален дилър на Фолксваген – „Порше Интер Ауто“

Брой бягания: 54

Представи се, кажи нещо за себе си? Роден съм в красивия град Бургас и там прекарах до своята 20 годишнина. След това дойдох в София да следвам и останах да живея и работя тук. Макар, че по-голямата си част от живота вече съм тук в столицата, продължавам да се чувствам повече като бургазлия и „морски” отколкото столичанин

Вижте цялото интервю на бургазкия столичанин от Южен парк, Марто Бърнев:

КЛИКНИ ТУК

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР