5 камаран на седмицата: Ана Пейкова

0

Професия/ Работа? Уча в Американския колеж.

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте! Казвам се Ана и съм на 16. Усмихвам се много, а говоря още повече.  Обичам движението – преди тренирах плуване и конна езда, сега предпочитам йога и преходи в планината. А да, и тичам от време на време 🙂 Обожавам планините, особено Пирин. Винаги съм си мислела че имам огромен късмет, че Витоша е точно до София. Това са и обичайните ми планове за уикенда – в събота тичане в Южния, а в неделя на планина с приятели. За движението компенсирам с много храна и опити да готвя (но и правя страхотно брауни).

От кога бягаш? Откакто открих 5kmrun. Исках да отида на Фестивала на Цветовете преди 2 години, но се оказа че няма да съм в София на въпросната дата. От приятелка разбрах, че ще има нещо подобно в парка предния уикенд, само че с бягане. Отидохме, тичахме и както се казва – останалото е история.

Какво ти харесва в 5kmrun? Хората! Всички са изключително позитивни, усмихнати и надъхани, а това създава страхотна атмосфера.

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun не само го промени, ами направо си го създаде. В началото ми беше трудно определено, но ето ме сега, скоро си чакам тениската за 50 бягания:) За мен 5kmrun е не само добра тренировка, но и огромно удоволствие.

Какво мислиш за доброволчеството? Страхотен начин човек да се включи и да помогне на 5kmrun, които правят толкова много за да има бягане всяка събота!

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Абсолютно нищо, идеята е супер, а организацията е изрядна! Особено много ми харесва и загрявката преди бягането.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Изключително горда съм от факта, че преди месец най-накрая се включих в XL бягане, и то на средна дистанция. Ако преди две години някой ми беше казал, че ще изтичам 12км доброволно(!), със сигурност нямаше да му повярвам. А снегът и ниските температури са само част от историята:)

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Най-често забавните случки са като резултат от това, че съм страшно разсеяна – или ще дойда час по-рано (както правих в началото на зимата), или пък ще сбъркам пътеката и удължа бягането. Не мога да се сетя нещо конкретно, но винаги си тръгвам от тичането с голяма усмивка.

Благодарим ти Ана за това интервю, все така чаровна и усмихната… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)