5 камаран на седмицата: Ани Карчева

0

Професия/ Работа? Дентален лекар.

Представи се, кажи нещо за себе си? Родена съм в Казанлък, живея във Варна. Влюбена в работата си, работохолик, майка на две поотраснали момчета. Еднообразието на ежедневието и безкрайните ангажименти ме вкарват често в лека депресия, от където ме измъква 5kmrun.

От кога бягаш? Като дете освен семеен туризъм,не съм спортувала нищо. В гимназията в Стара Загора понякога ходех сама да обикалям стадиона. Не помня,защо съм го правила,но помня,че след това се чувствах много добре и учех по-бързо. Като студентка се случваше да обикалям гребната база в Пловдив. Нередовно. Когато децата ми бяха малки, измъкване нямаше. В един момент започнах да тичам в близкото училище. Когато бях ядосана или тъжна, търчах като невидяла и всичко си идваше на мястото.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесват ми тези прекрасни,усмихнати хора и чувството за общност,което се усеща.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Започнах да бягам по-бързо и по-дълго. Разбрах,че мога да избягам маратон и дори повече.

Какво мислиш за доброволчеството? Знам,че съм ви длъжник. Все ми се тича. Веднъж бях доброволец  към друго бегаческо събитие. Преживяването си струваше. Да си от другата страна е също доста вълнуващо

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Чудесни сте! Искам просто да ви има!

Личен успех или постижение с което се гордееш? За три години  успях да подобря личното си време с минута и половина. Подобрих стойката си и износих няколко чифта маратонки.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? За смешна-не знам, но се оказа,че е невероятно забавно да бягаш в проливен дъжд или като вали сняг. И вместо на кафе, да се срещнем с приятелката ми Яна на старта на 5kmrun и докато тичаме да си дрънкаме и да се смеем.

От както открих 5kmrun през март 2015 г., животът ми стана по-хубав. Не знам дали е от ендофините, но знам, че това е една част от пъзела на моето щастие! За което ви благодаря!

И ние ти благодарим Ани за това интервю, все така с усмивка и още по-щастлива… 🙂

5kmrun

 

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)