5 камаран на седмицата: Антоанета Генова

0

Професия/ Работа? Програмист

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Антоанета, от София съм и обичам спорта и движението. В свободното си време обичам да чета и да пътувам.

От кога бягаш? От има-няма две години – доколкото може да се нарече бягане, по-скоро е подтичване:)

Какво ти харесва в 5kmrun? Най-хубавото нещо в 5kmrun е, че няма значение на колко си години, откъде си, дали си бърз или бавен – всеки може да участва и да изпита удоволствието от достигането до финала. Харесва ми, че го има всяка събота, независимо от метеорологичните условия. Хубаво е, че винаги има последни, които са обозначени – това мотивира хората да се включат, независимо колко бавни са.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Все още се опитва да ме научи да бягам бързо. Но ми помогна да свикна да ставам рано в събота, което преди това беше напълно невъзможно.

Какво мислиш за доброволчеството? За мен това е най-хубавият начин да изразиш себе си, като подкрепиш каузите, в които вярваш.

Възхищавам се на хората, които намират време и желание за това, и се старая аз също да се включвам.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Почти нищо – единствено бих обръщала посоката на бягането по-често. И бих правила нощни бягания по-често.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Никога не съм вярвала, че мога да изтичам маратон. Все още ми е трудно да го повярвам и затова се радвам много на четирите си завършени маратона

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Веднъж едно детенце ме изпревари, обаче телефонът му падна от джоба на якето. Взех го и се опитах да го догоня, естествено – не успях и трябваше да го търся след финала, за да му го върна.

Благодарим ти Тони за това интервю и поздравления за твоите маратони – едно впечатляващо израстване за има-няма две години 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)