5 камаран на седмицата: Антон Михайлов

0

IMG_0014

Представи се, кажи нещо за себе си? Световен шампион съм по плуване за ветерани 2002 г., Републикански шампион и рекордьор на бруст 86 г. и Вице Балкански шампион на бруст 86 г. Сега се занимавам с триатлон и тенис, запалих се и по планинско колоездене и бягане.

От кога бягаш? Бягам от две години и половина, в началото ми беше много трудно, но с постоянство нещата се подобриха. В момента се възстановявам от контузия в ахилеса в следствие на претоварване, но не спирам:)

IMG_0320

Как разбра за 5kmrun.bg? За 5км разбрах от приятели с които бягах. След първото ми участие бях много доволен и приятно изненадан от добрата организация и спортменски дух, от присъствието на деца и възрастни и по-възрастни бегачи. Сравних постижението си с това на мои връстници, заредих се с ентусиазъма на по младите бегачи, видях моя снимка по време на бягането и на финала, статистиката на моя профил ми хареса много, всичко това много ми допадна и стана част от моята подготовка за триатлона!

Какво ти харесва в 5kmrun? Запознавам се с много позитивни хора и срещите ми с тях ме одухотворяват всеки път.

Какво мислиш за доброволчеството? Доброволчеството е нещо много хубаво в това мероприятие, мисля че всеки би се гордял да бъде част от тази организация, възхищавам се на тези хора!

IMG_0017

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? 5кмрън според мен се развива с бързи и правилни посоки, екипността е похвална, нищо не бих променил, мисля че дейността му постоянно ще се доразвива с привличане на подходящите хора. Имам и една препоръка и желание, мисля че много от възрастните ще ме подкрепят, поне едно от месечните бягания класирането да се направи по възрастово постижение – според мен това би дало импулс на по възрастните бегачи.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Нямам забавна или смешна история ,но ми е страшно готино да участвам !

Винаги ще бъда с вас! 🙂

IMG_0350

Тони благодарим за интервюто и ти пожелаваме бързо отшумяване на травмата, за да бъдеш по-често с нас:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)