5 камаран на седмицата: Борислав Димитров

0

Професия/ Работа? Професията ми е Логистик, работата ми е свързана с митническо представителство, както и регистрация на автомобили от товарната гама.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Борислав Димитров, на 39 години съм, семеен с дъщеря на 6 години, настоящ КМрънец, вече с 6 бягания в NN Kids Run.

От кога бягаш? Kато дете съм тренирал лека атлетика, след което съм бягал за удоволствие в свободното си време.

Какво ти харесва в 5kmrun? 5 км run за мен е една страхотна организация ,която дава една чудесна дисциплина.Събира хора от всички възрастови граници с единни интереси от добра воля, със стремеж за по добри резултати във всяко следващо участие. Това може и да се види от големия брой бягащи.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Станах по редовен и започнах да бягам всяка събота .

Какво мислиш за доброволчеството? Бил съм доброволец в NN Kids Run, имам и желание и за повече време с 5kmrun, но дори и празнично не остава много време .

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Не бих променил нищо – Перфектна организация, страхотни каузи щедри спонсори :), но бих оставил лятното часово време.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Личния ми успех с 5kmrun е във Варна където бях на почивка, но реших да не пропускам участие, така се озовах на старта в морската градина. Трасето е по-леко от Южен парк, с малка денивелация, от там ми е и рекорда 23:12 мин.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Наистина забавна бе за мен загрявката на Калин с кенийците :), чудя се какъв вид подготовка преди тичане правят, но имам чувството, че тази им беше трудна за изпълнение.

Благодарим ти Боби за това интервю, успех… 

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)