5 камаран на седмицата: Вера Апостолова

0

Професия/ Работа? Завършила съм Национална Художествена Академия спец. Изкуствознание и педагогика. В момента работя като координатор проекти в Business effect фирма занимаваща се с обучение на фирми по различнитеми. Основни обучения за ефективни мениджъри във водещи фирми на пазара.

Представи се, кажи нещо за себе си? Вярвам, че съм много позитивен и активен човек. Обичам да уча нови неща и да постигам целите си.

От кога бягаш? Преди да започна бягането в парка не съм  бягала дълги дистанции

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми, че събира много стойностни хора с различни професии, обединени от една страст – БЯГАНЕТО 🙂

Как 5kmrun промени твоето бягане? Накараме да следя ритъма на тялото си и да се опитвам да балансирам темпото си.

Какво мислиш за доброволчеството? Възхищавам се на всеки един от хората, които отделят от времето си, за да може всяка събота останалите да избягат  5 км.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Организацията до момента е била отлична и мисля, че не се нуждае от промени.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Гордея се с това, че съм била, съм и ще бъда винаги себе си!

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Не се сещам конкретна ситуация, всяка събота е забавна.

Благодарим ти Вера за това интервю, продължавай да ни топлиш с твоята лъчезарна усмивка и ведро настроение… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)