5 камаран на седмицата: Генади Воробьов

0

Професия/ Работа? Работя в Netpeak, основна сфера на дейност – дигитален маркетинг.

Представи се, кажи нещо за себе си? Родом съм от Украйна. Идвам в България през 2003 година, от бесарабски българи съм. Имам голямо семейство вкъщи и в компанията, чакам трето дете.

Преподавам и участвам активно в обучението на новите кадри в дигиталния маркетинг, развитието на пазара.

От кога бягаш? Започнах да бягам точно с 5kmrun в края на 2015 година. Точно тук направих първите си 5kmrun, после XL-и, а първият ми полумаратон беше през 2017 с време под 2 часа.

Какво ти харесва в 5kmrun? Общността. Общността от активни хора, които ги е грижа за своето тяло, начина на живот и околната среда.

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun ми откри бягането преди 3 години и съм безкрайно благодарен на организаторите за тази възможност, която се дава на всеки.

Какво мислиш за доброволчеството? Доброволчеството си го дефинирам като активно участие и принос към по-доброто. Убеден съм, че всичко е в наши ръце и до голяма степен от нас зависи нивото на удовлетвореността ни от живота, статуса, обществото и условията, в които живеем.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? О, тук ще се раздам сега 🙂

  1. Както ти бях споменал, 5kmrun вече е голяма общност и има нужда от съвременна дигитална комуникация в двете посоки. Към момента това се случва само в една посока 5kmrun -> Общността (имейл бюлетин, информация във FB страницата). Трябва да се активира и обратна връзка Общността -> 5kmrun. Решението е ясно какво е – група във FB. Чувам доста въпроси от новите членове, които биха могли да се отговорят предварително в групата от активните членове. Това допълнително ще допринесе за популяризацията, мисията и благотворителните акции на 5kmrun.
  2. Няколко навигационни “знака” на старта тип “Чекирай се/остави тагчето тук”, “Запиши се за XL KM Run тук”, “За детското бягане тук”. Поне в Южния парк с над 300 участника и 20-30 нови всеки път, това ще е удачно, а и изглежда професионално.
  3. Няколко навигационни “знака” по трасета тип “днес по това трасе тичаме 5 километра, и така всяка събота от 9 часа. Включи се и ти на 5kmrun.bg, всеки може” сутринта по време на бяганията. Всеки път виждам учудени погледи на разхождащите се из парка, това ще им отговори на въпросите 🙂

На теория изглежда лесно, но знам колко усилия трябва да се приложат за всяка една точка.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Трансформацията, която направих през 2015 година с преминаването към активен и здравословен начин на живот: редовни интензивни тренировки (кросфит) и бягането.

Станах по-силен физически и психически 🙂

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Да се връщам със спечелен хляб от томболата. Съпругата тогава ме пита дали наистина съм ходил да тичам или само до магазина 🙂

Отправям огромни благодарности и поклон пред всички замесени 5kmrun да се случва всяка събота. Благодаря ви!

Продължаваме напред с популяризацията на 5kmrun да привлича все повече хора да раздвижат телата си.

Благодарим ти Генади за това интервю, както и за помощта, която оказваш на нашата организация:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)