5 камаран на седмицата: Георги Иванов

0

Професия/ Работа? По образование съм инженер по комуникационна техника и компютърни мрежи, което много ми помага в работата, тъй като е свързана с поддръжка на много техника.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Георги Иванов на 31 години от гр. Бургас. Работя в строителна фирма, като аз се занимавам главно с мобилна лаборатория, но отговарям и върша и други дейности. Работата ми е много комплексна и интересна, свързана е с изграждането на водопровод и канализация.

От кога бягаш? Бягам от както се помня. Бягането ми е страст и винаги, когато намеря малко време се старая да побягам. Старая се редовно да спортувам и другите спортове, с които гледам да поддържам форма са футбола и малко фитнес. Друг любим мой спорт е сноубординга – с него се занимавам от около 6 години. Та смятам, че съм човек, който  обича спорта като цяло независимо какъв е. Важното е да ти доставя удоволствие и да може да те откъсне от сивото ежедневие.

Какво ти харесва в 5kmrun? А за 5kmrun мога да кажа, че е събитието, което  чакам през цялата седмица, и не само защото е в събота, и се почива :), а защото винаги е много интересно и забавно. Всеки може да си намери нови приятели и контакти със сходни интереси, да разпусне след работната седмица и да се позабавлява. За мен 5kmrun също и е стимул да поддържам по-добра форма. Подкрепям всеки, който участва в това бягане и много се радвам, че все повече хора се събираме. 5kmrun винаги ме зарежда с добро настроение и ме стимулира да подобря собствените си постижения. Всеки може да открие по нещо за себе си – спорт, приятели, хоби, нещо различно от сивото ежедневие.

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun ми помага да съм постоянен в тренировките, да подобрявам собствените си постижения, и да се радвам на постиженията на другите. Винаги е хубаво да подкрепиш някой за постиженията му – мисля, че това е едно от основните идеи на 5kmrun.

Какво мислиш за доброволчеството? Доброволчеството  – смятам, че човек винаги може да помогне. На всеки му се е налагало да потърси дадена вид помощ, за това трябва да сме солидарни.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Всичко е много добре организирано и разнообразно. Няма нищо съществено за промяна, може да се организира нощно бягане или отново някоя бирена миля.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Гордея се, че успявам да поддържам форма, това ми помага да се чувствам добре. 

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Забавни случки има много. Сещам се за следната: Събрали сме се всички участници, организатора ни разяснява нещо свързано с бягането, като част от  речта е свързан с това “колко много хора сме се събрали, спортуваме за здраве и т.н.“ В този момент един от участниците (той ще се сети кой е :)), запалва цигара пред всички и започва да пуши с голямо удоволствие…

От случката по-горе всеки може да разбере, че човек има ли желание да потича с приятели, да се позабавлява и разведри, нищо не би му попречило – дори и вредните навици.

Благодарим ти Жоро за това интервю, бъди здрав и все така постоянен в своите спортни заниманя:)

5kmrun

 

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)