5 камаран на седмицата: Даниел Медаров

0

Професия/ Работа? Търговски консултант

fb_img_1458414509315-copy

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Даниел Медаров на 29 години от Македония, там активно съм се занимавал със спорт и по точно с футбол играл съм за македонски отбор. От 7 години живея в София където и работя.

От кога бягаш? Обичам да спортувам, играя футбол с приятели, от време на време посещавам и фитнес. Лятото обичам да плувам, но най усърдно се занимавам с бягане (по 2-3 пъти в седмицата), а от 1 година бягам с 5кмран:)

fb_img_1455387039943

Какво ти харесва в 5kmrun? Страхотната организация, чудесното отношение което получаваме ние бегачите от организаторите, доброто настроение и най-вече човечността и благородството в това да помагаш на хора и организации с хуманитарна цел, намирането на нови приятели и времето което прекарваме заедно. Всеки път коментираме различни теми и си разказваме различни истории от ежедневието.

Също така искам да добявя, че най-много ми харесва мястото на което се провежда (Южния парк), място на което можеш да си направиш чудесна разходка сред природа.

fb_img_1465670265072

Как 5kmrun промени твоето бягане? Промени сякаш мисленето ми относно начина на живот свързан с бягането,  както и отношението ми към останалите бегачи.  В тази среда можеш, да откриеш нови приятели, с които да се забавляваш и в същото време успяваш да се зареждаш позитивно…

Какво мислиш за доброволчеството? Солидарен съм! За мен и моето семейство е чест и удоволствие, да бъдеш доброволец на 5kmrun. Адмирации към всеки един, който се включва в помощ на организацията. Аз лично съм и бил и съм много щастлив:)

fb_img_1453049431584

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Не бих променил нищо, организацията е на много добро ниво и аз се чувствам чудесно.

Какво представлява Успехът за теб? Когато човек е здрав, обичан и обграден от добри и положителни хора е успех. В тежките времена който живеем човек е успял, когато е здрав и щастлив.

fb_img_1464457089334

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? За мен всички бягания са забавни, винаги се зареждам положително и се забавлявам. Пазя много силни моменти, който не бих изживял, ако не беше 5кмрън:)

Дани благодарим за това интервю, продължавай да се забавляваш, това е част от мисията на съботните бягания…:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР