5 камаран на седмицата: Здравко Иванов

0

Професия/ Работа? Завършил съм инженерна химия, но се занимавам с тестове на софтуер или т.нар. QA

Представи се, кажи нещо за себе си? От София съм, на 28 години, навърших ги на бягане #190. Това съвпадна и с влизането ми в клуба на легионерите с 50 бягания 🙂 Общо взето все хубави неща се случиха тогава.

От кога бягаш? Започнах през лятото на 2013-та да бягам. Запалиха ме колегите в работата. По-активно бягам от 2015-та година и така до ден днешен.

Какво ти харесва в 5kmrun? В 5kmrun ми  харесва организацията и атмосферата. Допадат ми много събитията, които се организират със специална кауза. Харесвам това, че се запознавам с много хора, с които ставаме приятели не само на 5kmrun, но и извън него.

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun ми донесе на първо място много нови приятели. Освен това още повече засили желанието ми да бягам и да участвам в различни състезания. От гледна точка на самото бягане – станах по-издръжлив, по-бърз, което само ме радва. И не на последно място – носи ми високи дози 5-хидрокситриптамин (серотонин, хормон на щастието) 🙂

Какво мислиш за доброволчеството? Доброволчеството е нещо хубаво (колкото и клиширано да звучи). Винаги съм харесвал и обичам да помагам на хората, с каквото мога разбира се.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Ще направя „Бягане с Главния организатор“ 🙂

Какво представлява Успехът за теб? Успехът е резултат от усилия, постоянство и желание да го постигнеш. Много е важно да мислиш позитивно и да не се отказваш от целите си.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Ооо тук ме затруднихте. Сещам се за едно стадо с крави и бикове на XL Камбаните 2016-та. Минах на пръсти покрай тях, за да не ме подгонят. Не ми бяха останали сили да бягам бързо, а исках да финиширам жив 😀

Здравко благодарим ти за това интервю, продължавай да мислиш позитивно и бъди здрав… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)