5 камаран на седмицата: Ивелина Димитрова

0

Професия/ Работа? Ученичка

Представи се, кажи нещо за себе си? Уча в професионалната гимназия по туризъм в Бургас за последна година. Дванадесети клас съм. Хобито ми е да рисувам, страстта ми е модата. Занимавам се с моден дизайн и ще продължа в тази сфера за напред.

От кога бягаш? Бягам откакто се регистрирах на 5кмрън. Никога преди не съм обичала да бягам, но реших че ще е забавно и го обикнах.

Какво ти харесва в 5kmrun? Определено всичко.

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun ме накара да бъда по-постоянна. Аз не съм спортист, но да разпуснеш след дългата седмица като спортуваш е уникално.

Какво мислиш за доброволчеството? Във всяка инициатива доброволците играят най-важната роля, защото без тях трудно би се състояло каквото и да било събитие. До сега не съм била доброволец, но има време да стана 🙂

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? То и сега си е супер. Няма нужда от промяна, но е добре да се развива в положителна посока и да се събират повече хора. Може би има нужда от повече тематични бягания.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Гордея се с това, че съм много постоянен и амбициозен човек и никога не се отказвам лесно. Може би и за това всяка година съм сред първите в класацията за Бургас макар и да не съм сред свръх скоростните бегачи 😀 . Мисля да продължавам да съм сред първите в класацията, защото още часовници има за печелене хах 🙂

Коя е най-смешнатаили забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Забавни случки има. Сещам се за тазгодишното нощно бягане, за което заедно с моята приятелка, с която сме на старта всяка събота закъсняхме. Дълго майка ми отказваше да ме пусне да бягам 5 километра в дъжда в 20,30 часа вечерта, но щом се нави веднага изфучах от нас и хванах първия автобус.Когато отидохме стартът вече беше даден. Наложи се набързо да хвърлим багажите, които носехме и да догоним тайфата, а навън валеше супер силно. Докато бягахме беше много тъмно и през целия път се смеех. По едно време бях най-отзад и не виждах хората, помислих че съм се изгубила в морската 😀 Въпреки това успях да стигна Елито и да продължим заедно със свръх скорост за около 32-33 минути финиширахме. Макар и да се прибрах буквално изкъпана от дъжда и маратонките ми плуваха…, да забавно беше 🙂

На финала искам да поздравя Елито хаха (Елена Иванова), която преди 4 години се нави да идва с мен всяка събота и да си бягаме ей така за спорта 😀 и да си пожелаем двете, да не се отказваме и да ги направим годините още 4, пък и повече, защото е яко, а и 5kmrun да продължава да се провежда и да увеличава мащаба си.

Супер яко и свежарско, Ивка благодарим ти за това интервю и разбира се, че всички ние ще продължаваме заедно… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)