5 камаран на седмицата: Камен Далийски

0

Професия/ Работа? В момента Customer Tech Support в хостинг фирма.

Представи се, кажи нещо за себе си? Привет, казвам се Камен. Все повече се убеждавам, че за човек е далеч по-естествено да прекарва времето си движейки се, отколкото залепен за стола в офиса. Затова се стремя да се движа колкото се може повече.

От кога бягаш? При мен запалването по бягането като спорт дойде именно с първите ми участия в 5kmrun в Южен Парк. От около 3 години.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми най-вече позитивната и мотивираща среда, с която започвам всяка събота когато съм свободен и нямам планове извън града.

Как 5kmrun промени твоето бягане? (Вижте предходната точка) + мотивацията да надбягам сам себе си.

Какво мислиш за доброволчеството? Смятам че ако всеки един от нас отделя малка част от времето си за да спомогне за някаква кауза, без да търси изгода, то това ще има голям положителен ефект за всички нас.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Нямам никакви забележки към организацията! Супер сте!

Бих освежил единствено малко сайта, и най-вече бих преместил информацията за бяганията на някоя от началните страници.

Спомням си че преди време някой от организаторите беше заснел от велосипед видео клип на участниците в бягането. Това беше много полезно, тъй като установих че за пореден път набивам пети в асфалта. Предполагам за повечето участници ще бъде полезно да могат да се видят от страни какви грешки правят за да могат да се коригират.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Стремя се всеки път да подобрявам времето си с малко, и засега (повечето пъти) успявам да се справя с това. Но започва да става все по-трудно 😉

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Определено това е бягането с розови полички!

Благодарим ти Камене за това интервю, пожелания за нов личен и повече свободни съботи… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)