5 камаран на седмицата: Красимир Любомиров

0

Професия/ Работа? Мениджър в Търговска фирма.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Красимир Любомиров, на 39 години съм. Завършил съм УНСС , специалност Икономика на търговията. Имам две момчета на 7 и 4 години.  През свободното си време освен бягането играя и футбол на аматьорско ниво.

Snimka 1 - 03.12.2014_n

От кога бягаш? Като ученик , участвах редовно в организираните състезания между отделните училища в средните дисциплини. След това спрях и преди около 3 години започнах да бягам отново, но не редовно.

Как разбра за 5kmrun.bg? За бягането разбрах от моят колега Ивайло Костадинов / също редовен участник в 5 kmrun /, и което запали страстта ми за бягане и така вече 1 година. Тази седмица е моето юбилейно 50 – то участие.

Какво ти харесва в 5kmrun? На първо място ми дава един добър старт на уикенда с доза енергия и положително настроение. Срещата ми с толкова усмихнати и дружелюбни хора изпълва денят ми със смисъл. Тук осъществих едни от най-добрите си познанства, с които хора вярвам и занапред заедно, да споделяме чувства и емоции на и извън 5kmrun. Да не забравяме и нашите „атрактивни “ фотографи благодарение на които станахме малко по-известни. И не на последно място разнообразните форми на бягания  свързани с различни благотворителни инициативи и каузи . Това е само една малка част от това което ми харесва в 5 kmrun.

Snimka - 03.12.2014 5 (1)

Как 5kmrun промени твоето бягане? Започнах да гледам по-професионално на бягането.  Ако до този момент, то бе за мен просто тичане в парка, сега се превърна в амбиция и страст за все повече успехи.  За краткото време което участвам успях да подобря времето си, станах по-издръжлив, престраших се да участвам и в други организирани бягания. Поставях си цели, които с упоритост и воля успях да постигна поетапно през годината.

Какво мислиш за доброволчеството? Имах удоволствието да бъда доброволец и откровено казано да видя емоцията в очите на всеки следващ от финиширащите,  за мен бе истинска радост.  Полезно за мен се оказа и споделянето помежду им, кой какви трудности е срещнал по пътя си към финала и как е успял да ги преодолее. И разбира се дали е подобрил своето време.

Snimka 2 - 03.12.2014

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Не бих променил нищо, което е така отлично организирано, освен да изкажа своята Благодарност към организаторите за усилията които полагат,  за да се надгражда тази инициатива.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? При едно от бяганията, на завоя на фонтана преди финалната права не прецених взимането на завоя и се подхлъзнах,  за момент останах на един крак и вместо да спра, направих няколко подскока на един крак и така избягнах падането:)

И за финал бих казл: Тичайте редовно с 5 kmrun, забавлявайте се:) !

Краси благодарим за това интервю, бъди здрав и все така усмихнат…

5kmrun

Snimka 4 - 03.12.2014

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)