5 камаран на седмицата: Милен Чечев

0

Професия? Data Scientist – Изследовател в областта изкуствен интелект

Представи се, кажи нещо за себе си? На 33 години съм, щастливо женен със син на 3 години, което много се радва като финиширам на състезание 🙂

От кога бягаш? Започнах да бягам с 5кмрън в средата на 2015 г. Първоначално ми беше много трудно и първите пъти ходих около половината разстояние, но постепенно свикнах с разстоянието и започнах да тествам колко още мога.

Какво ти харесва в 5kmrun? Добрата организация, мястото и времето на провеждане, голямото разнообразие от участници аматьори състезаващи се със собствените си възможности.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Преди 5кмрън нямах опит с бягане и първоначално не можех да избягам 5км като ходех около половината разстояние, след това постепенно свикнах с разстоянието, а след това почнах да тествам колко по-далеч мога да избягам.

Какво мислиш за доброволчеството? Човек трябва да участва в каузи, в които вярва и да помага с доброволен труд за тях. Бягането е кауза, която не би могла да се развие в България без доброволен труд и за това съм много признателен на всички доброволци които помагат за това развитие.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Бих направил бягане с домашни любимци (без ограничение на вида на домашният любимец) със специално допълнително класиране с награди за тях.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Спечелване на 11 медала за участие в различни състезания, година след започване на бягане с 5кмрън.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Забавните случки са много като най-вече са свързани със деца и домашни любимци, които участват в бягането. Самият аз няколко пъти участвах в бягането с детска количка и въпреки, че за бутащият количката не е много лесно на детето в количката много му харесва 🙂

Благодарим ти Милене за това интервю, пожелаваме ти още повече медали в семейството и спорта… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)