5 камаран на седмицата: Моника Иванова

0

Професия/ Работа?  В момента съм студентка, но в сърцето си съм и винаги ще бъда бегач!

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте. Аз съм Моника на 21 г. от Нова Загора, но от две години съм в Пловдив. Дойдох тук единствено с целта да уча, но освен това намерих много приятели и близки хора, на които да разчитам и с които да споделя бъдещето си.

От кога бягаш? Бягам от 14 октомври 2008 г. Помня тази дата, защото тогава е празникът на града, в който съм израснала и имаше градски крос. Записах се на шега, за да видя какво е това да бягаш 500м и от тогава насам бягането е моята най-голяма страст.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми това, че тук срещнах много позитивни и приятни хора, с които мога да се забавлявам и да споделям приятни моменти. Също това ми харесва, че и всяка събота сутрин се будя (макар и рано 🙂 с мисълта, че ще отида да се видя с добри приятели и ще направя едни приятни 5км. Освен това ние сме винаги там – и в студ, и в сняг, и в дъжд, и при всякакви условия.

Как  5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun ми помогна да не се откажа от бягането в един много труден за мен момент. Помогна ми да се нахъсам още повече и да искам и постигам все по-добри резултати.

Какво мислиш за доброволчеството? Доброволчеството за мен е една страхотна инициатива, помагаща на хората да бъдат по-щастливи, не давайки нищо от себе си, освен малко време, а дарявайки околните с огромни усмивки и добро настроение.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Бих направила всичко възможно да осигуря няколко или поне един доброволец да ми помагат – да снимат, да раздават таговете и да приветстват пристигащите бегачи.

Личен успех или постижение с което се гордееш?  Гордея се с това, че успях да приобщя към 5kmrun приятели от университета ми, които до сега никога не бяха бягали 5км без почивка и им хареса. Сега, освен мои приятели и колеги, те са част от едно страхотно преживяване и можем да споделяме тази прекрасна емоция заедно.

Коя е най-смешнатаили забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Откакто идвам на 5kmrun сме имали толкова много забавни случки, че няма как да кажа само една. Част от тях са цветното бягане, мустак рън, кално, дъждовно, ледените бягания и още много други.

В допълнение искам да кажа, че 5kmrun е една страхотна организация, в която искам да участвам от много време насам, още при опита ви да го реализирате и в Стара Загора. Сега съм много доволна, че съм част от това страхотно бягане.

Благодарим ти Моника за това интервю, продължавай да споделяш своите емоции с нас… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)