5 камаран на седмицата: Павел Павлов

0

Професия/ Работа? Бранд Мениджър съм във верига магазини за хранителни стоки.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Павел Павлов,  на 34г. съм. Завършил съм Техническия университет във Варна.  С прекрасно семейство – съпругата ми Ани и синовете ми Александър на 9г. и Кристиан на 1г.

От кога бягаш? От около две години. Никога преди това не съм спортувал.

Какво ти харесва в 5kmrun? За мен лично най-интересно ми е отборното бягане всеки месец. След като се включих в 4×4 започнах да влагам много повече усилия не само на отборните бягания, но и в тези всяка седмица. Подкрепата от страна на останалите съотборници е много добра мотивация. Това е и причината да тичам редовно и през седмицата. Харесвам цялостната организация, приятната и ведра обстановка, бяганията с кауза и всички усмивки които носи всяко събитие.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Първоначално се научих да бъда всяка събота на старта,  постепенно започнах да събирам смелост и да ходя на състезания по горски бягания, които се организират около Варна.

Какво мислиш за доброволчеството? Заслужава огромно уважение! Всеки индивидуално трябва да открие своя кауза  за която да се бори и която да подкрепя по свой начин.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Организацията на съботните бягания е идеална няма нужда от промени, но бих се радвал да има и допълнителни щафетни бягания. Може би веднъж месечно в неделя.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Не бях вярвал, че мога да пробягам и завърша класически маратон, но още с първият ми опит макар и трудно се правих с 42км125м на Софийки маратон 2017 и очаквам следващи предизвикателства дори и с по-дълги дистанции.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? За момента не ми се е случвало да присъствам на някоя забавна скучка.

Благодарим ти Павка за това интервю, с пожелание за нови предизвикателства и от нас… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)