5 камаран на седмицата: Пламен Недев

0

1979625_1055552484470350_3937568090597393796_n

Професия/ Работа? Мениджър продажби в Био фреш ООД

Представи се, кажи нещо за себе си? Роден съм в град Варна, на 46 години съм. Имам две деца на 8 и 11 години, които също са фенове на 5 kmrun.  Обичам морето, планината и всичко, което може да ме изкара от офиса и колата, където прекарвам за съжаление основната част от времето си.

От кога бягаш? Бягам от около 3 години. Никога не съм бягал преди това. Започнах с 1 минута бягане и 2 минути вървене :). Беше ми наистина много трудно. Но благодарение на брат ми, който ми правеше програми за бягане и ме подкрепяше в това мое начинание, успях да се справя. Сега разбирам колко му е било трудно да бяга до мен с моята „супер скорост“ и да ми обяснява колко съм бърз и във форма.

11698636_1154290841263180_6490777080656415851_n

Как разбра за 5kmrun.bg? От брат ми и от негови приятели. Това бяха първите 5 км. в живота ми. Страшно се притеснявах дали ще се справя. На старта малко се подведох и реших, че ще бягам с с тяхното темпо. Изкарах така около един километър и дойде “ стената“ :). …..Нямам точен спомен как съм завършил.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесвам отборния дух. Харесва ми да се събирам с приятели с които имаме толкова общи неща, различни от ежедневните ми задължения. Все още не съм чул някой да си говори по работа на старта или докато бягаме 🙂 Аз също така съм и част от отбор „Мамут“  (коя част по-точно, не съм сигурен). Имаме страхотен екип и ни е много весело заедно. Искам от тук да използвам случая и да се извиня, че не мога да присъствам на всички традициони сбирки след финиширането, които си организираме.

unnamed (4)

Как 5kmrun промени твоето бягане? Научих се да бягам с 5 kmrun. Тук за първи път видях отворен дух и състезателна атмосфера. Тук научих и че бързината и да финишираш пръв не е най-важното нещо. Много по-важно за мен е вече да подкрепя приятел, който не е във форма в момента или сега тепърва открива бягането и да финиширам ако трябва и последен с него.

Какво мислиш за доброволчеството? Без доброволците сме за никъде. Много ме е срам, но все още не мога да се преборя със себе си и да остана на стара.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? В организацията, нищо. Бих се пробвал да добавя някои елементи, които да са забавни за участниците. Можем заедно да си измисляме трасета за неделно бягане, да има повече тематични бягания. Бих посъветвал тези, които завършват първи да се върнат и да окуражат последните. Те наистина имат нужда от това.

unnamed (3)

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? В повечето случаи ми е забавно. Нямам точна случка. Отбора, приятелите….винаги намираме, с какво и с кого да се шегуваме:)

Пламене благодарим за това интервю, продължавай да се забавляваш с нас, това е едно от най-важните неща на 5kmrun:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)