5 камаран на седмицата: Радослав Михайлов

0

Професия/ Работа? Завършил съм инженерна химия, но никога не съм работил по специалността си. Работя като експерт предпечатна подготовка и текстообработка във фирма за преводи.

Представи се, кажи нещо за себе си? Здравейте, казвам се Радослав, от София. Обичам спорта. За съжаление за момента нямам много свободно време. Обичам да тичам, да ходя на йога, да карам колело, да ходя на фитнес, да пътувам. Наслаждавам се на почивки на море и планина. Обичам природата.

От кога бягаш? Труден въпрос. Като малък тренирах футбол и за това може да се каже от много години, но с прекъсвания. Преди две години започнах отново по-сериозно, но в момента отново съм разредил драстично.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми, че не е ангажиращо, всеки ходи когато му е удобно, вече и където му е удобно. Ходят различни хора, тренирани или не, много е колоритно и „шарено“, някак се създава различна и положителна атмосфера. Независимо какви са климатичните условия винаги има хора, с които да бягаш заедно. Срещнал съм много и различни, положителни хора.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Върна бягането отново в моя живот. Благодарност към колегите, които ми казаха за тази инициатива.

Какво мислиш за доброволчеството? Да правиш добро и да помагаш винаги ти носи удовлетворение и положителни емоции. Доброволствал съм и в други инициативи. Винаги се чувстваш добре, щастлив и полезен.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Не се сещам за нищо. Организацията е перфектна. Може би бих казал само на „Главния организатор“ да се включва и той понякога. 🙂

Личен успех или постижение с което се гордееш? Гордея се, че намерих човека до мен. Беше дълго и трудно изпитание (състезание 🙂 ), но TЯ ме откри. 🙂

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? При смяна на часовото време отидох с час по-рано.

В друг случай, тогава тичах във Варна, си забравих баркода, върнах се да го взема като си мислех, че имам време, но естествено закъснях. Включих се със забавяне, но успях да наваксам горе-долу и не бях последен. 🙂

Благодарим ти Радо за това интервю, надяваме се и ще се радваме човека до теб, да открие и нас… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)