5 камаран на седмицата: Ренета Лефтерова

0

Професия/Работа? Инженер съм по професия. Работя във фирма за стоматологична апаратура.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Ренета Лефтерова, на 51 години. Имам син и дъщеря, която също идва на бяганията, организирани от 5kmrun. Обичам планината и често ходим с децата и приятели на различни преходи. През лятото на 2016 година минахме маршрута Ком-Емине. Другата ми страст е българският фолклор. Танцувам в клуб за народни танци „Мера Денс”.

От кога бягаш? Първото ми бягане беше през октомври 2015 година на 5kmrun. Всичко започна на шега, дойдох само да пробвам 🙂 с дъщеря ми и така… вече година и половина.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми атмосферата, която е много зареждаща, усмихнатите лица, това, че толкова хора се обединяват около една идея, тематичните бягания, щафетите и събирането с приятели след бягането.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Преди 5kmrun никога не бях бягала. С дъщеря ми решихме да опитаме, когато се подготвяхме за прехода Ком-Емине. Първите пъти беше доста трудно. Но после се влюбих в бягането и съботният ми ден започва с 5kmrun и в студ и в пек.

Какво мислиш за доброволчеството? Една страхотна кауза. С удоволствие се включвам винаги, когато мога. Затова имам и толкова участия като доброволец.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Не бих променила нищо. Организацията е перфектна. Продължавайте все така.

Специални адмирации за новото трасе – Западен парк. Надявам се, че доста от хората, които бягат сами там, ще се включат в организираните бягания от 5kmrun.

Какво представлява Успехът за теб? Успех… удовлетворение от това, което си постигнал, и желание да продължаваш да мечтаеш.

Удовлетворена съм – имам прекрасни деца, които знаят значението на онези думички и дела, които  са им нeобходими, за да продължат и да бъдат достойни и уверени хора и да виждам усмивките на лицата им.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Не се сещам в момента някаква случка, която да представлява интерес.

Благодаря на организаторите и доброволците на 5kmrun за това, което правят за бегачите всяка събота вече 4 години. Страхотни сте!

Благодарим и ние Рени за тва интервю, твоята усмивка е награда за нас… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)