5 камаран на седмицата: Силвия Стефанова

0

Професия/ Работа? Масажистка

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Силвия Стефанова, от София съм, имам голямо семейство (сестра и двама братя близнаци :)). Завършила съм Информатика, обичам да чета книги и обожавам да съм в планината.

3

От кога бягаш? Откакто се помня – гоненица, стражари и апаши, криеница. Започнах да тренирам лека атлетика в трети клас. Когато разбрах, че има такъв спорт, не можех да повярвам. Помислих си – супер яко,  ще тичам и ще се надбягвам с другите! Йеа! Бях спринтьорка на 100м, после на 400м, но в 11 клас спрях. В университета пак започнах да бягам, но по-рядко.

Как разбра за 5kmrun.bg? Във Facebook видях информация за първото бягане на 5kmrun, но все нещо ставаше и не можех да дойда на първите няколко бягания, а след това забравих за събитието. 🙂  Добре, че имаше бягане по двойки! Йова ме викна да бягам с нея и оттогава (вече година и 3 месеца) почти не съм пропускала. 🙂

4

Какво ти харесва в 5kmrun? Всичко! Хората, статистиките за бяганията, различните инициативи. Създавате невероятна атмосфера! Финиширането на 5kmrun е много по-тържествено от всички други бягания, на които съм била, а идеята Ви за снимка на всеки е уникална! Специални благодарности на Рози!:)

Харесва ми и това, че сумати спортни министерства, пълни  с учени хора и изявени спортисти, не можаха да направят нещо, което един човек – Жоро Станоилов,  направи! Той и малкият му екип развиват масовия спорт и то не в един, а в четири града!

2 (1)

Как 5kmrun промени твоето бягане? С 5kmrun започнах да бягам всяка седмица. Тук се запознах с Боян Бойчев и той ме покани да тренирам с него и другите „Гладиатори на Механджийски“ и сега тичам всеки ден. Благодаря ти, Боби! От 22:47 свалих на 20:28.

Какво мислиш за доброволчеството? Прекрасни доброволци, надявам се по лицата ни да виждате колко сме Ви признателни и това да сгрява поне малко измръзналите Ви пръсти.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би промениa? Бих изпитвала участниците какво пише в бюлетина.  Много е забавен, интересен и има важна информация. Някои приятели от 5-те все са недочули, недоразбрали и ме питат това от къде го знаеш, онова от къде го знаеш. Ами пише го, четете! 🙂

5

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? В началото ми беше много забавно като виждах как финишират бебета в колички или пък кучета, при това едното носеше шише с вода в устата си, но сега ги приемам за нормални 5kmrun-ци. Наистина, всеки го може! 🙂

И за финал да се похваля, че за Коледа получих книжки за бягане. Ако на някого му се чете „Яж и тичай“ или „Тичай или умри“,  да казва. 🙂

6

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)