5 камаран на седмицата: Стоил Попов

0

Професия/ Работа? Военнослужещ във Военноморските сили на Република България.

Представи се, кажи нещо за себе си? Нормално средностатистическо човешко създание, въоръжено с повече търпение и постоянство  отколкото с амбиция.

От кога бягаш? Преди първото ми бягане с 5кмrun /лятото на 2016 г./ почти не съм бягал .

Какво ти харесва в 5kmrun? Хората участващи в инициативата и възможността за благотворителни бягания, и запознанства.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Ставам по-уверен в себе си и по-спокоен като човек.Чувствам се добре и очаквам с нетърпение всяка следваща събота сутрин.

Какво мислиш за доброволчеството? Изключително добра инициатива – адмирации.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Не бих променил с нищо – хората са усмихнати и атмосферата предразполага за едно приятелско съревнование.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Уверих се , че с постоянство може да се постигне много. Успях да популязирам инициативата 5kmrun сред колегите. Някои от тях се включват редовно в бяганията. Запознах се с интересни хора.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Типично преди старта всички се оплакваме  : кой претренирал, кой контузен, кой недоспал /Аз/, а като се даде старта всички тръгваме с максимална концентрация и увереност,  т.е. не се сещам за нещо запомнящо се. 🙂

Благодарим ти Стоиле за това интервю, успех… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)