5 камаран на седмицата: Стоян Пирпиров

0

Професия/ Работа? Работя за американска IT компания като основното ми занимание е да поддържам съдържанието на сайта им. Много често имам и странични задачи, така че е трудно да се формулира с едно изречение. 🙂

Представи се, кажи нещо за себе си? На 28 години съм, роден и израстнал съм в Бургас. Компютрите са ми страст от дете, а със спорта бях скаран до преди 6-7 години. Заради травма на три прешлена започнах да се храня здравословно и да спортувам като започнах с бягането, минах през успоредките и фитнес залата. Сега се занимавам с тренировки с пудовки, които водя от време на време, а относно храненето – веган от 3 години и половина.

4От кога бягаш? Както вече споменах, бягам от 6-7 години, но не редовно.

Как разбра за 5kmrun.bg? Познати ми казаха за събитието, което в онзи момент все още не се провеждаше в Бургас. Участвах на откриването и се класирах на първо място.

Какво ти харесва в 5kmrun? Запознах се с много добри хора, които оставиха следа в животът ми. В момента не съм толкова активен в бягането и 5kmrun ме кара да го практикувам поне веднъж седмично.

5Как 5kmrun промени твоето бягане? Постави ми цел да подобрявам времето си. Преди никога не съм си засичал, а бягах с едно темпо докато мога.

Какво мислиш за доброволчеството? Без доброволци 5kmrun нямаше да има, така че им дължим уважение и трябва да ценим времето, което те отделят за каузата.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Бих добавил разнообразие с щафетно, вечерно и/или отборно бягане. Хората, които не се борят за първото място биха се радвали на това според мен.

3

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Най-забавно беше на нощното бягане с гостите от Варна. Определено най-емоционалният момент от всички бягания до сега…

Стояне благодарим за това интервю, за твое щастие Нощното в Бургас  е точно след една седмица..:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)