5 камаран на седмицата: Теодора Тончева

0

Професия/ Работа? Здравейте! Казвам се Теодора и съм ученичка.

Представи се, кажи нещо за себе си? На 10 години съм и уча в 74 СУ „Гоце Делчев” гр. София. В свободното си време обичам и да плувам. Ходя на тренировки, даже наскоро бях на състезание.

От кога бягаш? Започнах да бягам с 5kmrun през 2016 г. – първо на детските бягания, а по-късно с мама и тате на 5 км. Преди това не съм бягала.

Как ще опишеш 5kmrun на твоите деца – приятели? Бягане, което се провежда всяка събота едновременно в София – в Южен и Западен парк, Пловдив, Варна и Бургас. Идват много хора, обстановката е приятна, също и емоцията. Когато направиш определен брой бягания, получаваш фланелка и ставаш член на клуба на „Почетния легионер”.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми, че тук намерих много нови приятели. Харесват ми огрятите от слънце трасета, харесва ми това, че се събират много хора, харесва ми настроението, с което всички бягат.

Какво научи на 5kmrun? Научих, че бягането е за забавление, а не само да постигаш рекорди.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Гордея се с рекорда си на 5kmrun и с медалите, спечелени на първото ми състезание по плуване, в което участвах наскоро.

Кое е това желание, което би искала да ти се изпълни на 5kmrun? Много искам да има повече такива бягания, участниците в тях да се увеличават и хората да се забавляват.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? На едно бягане в Западен парк, от една поляна изскочи куче, което бягайки се блъсна в мен. Залитнах, но успях да не падна. После стопанинът му го извика и го върза с каишка. Попита ме дали съм добре и аз му се усмихнах.

Теди, благодарим ти за това интервю, да растеш усмихната. Пожелаваме ти още много рекорди, медали и първи места 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)