5 камаран на седмицата: Алвира Даминова

0

Професия/ Работа? Рецепционист във фитнес и спа център „Атлантис“

*За да усетите духа на Алвира и да се доближите до представата за нея, решихме да поднесем нейният изказ автентичен и без редакция!

Представи се, кажи нещо за себе си? Татарка съм, но родена в Узбекистан. Имам 2 деца и живея в Бургас вече 4 години.

От кога бягаш? Започна през август 2016 г. на Цветно бягане 5kmrun.

Какво ти харесва в 5kmrun? Харесва ми всичко, хората и атмосферата

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun – това е тичане, а тичане е тренировка за тяло, толкова много неща, които преди това ми бяха дадени трудно, но сега, за да изплюя веднъж* – (бел.) от руски, има се предвид да ти е по-лесно. Това е много хубаво да отидеш на ново ниво, всеки път, когато станеш малко по-суперлейди :))). Подобрява настроението – ти си по-малко стресиран. Ще разбереш какво е „еуфорията на бегачите“. Ти харесва тичане. По время, преди и след – състояние на блаженство и релаксация. От един вид медитация.

Какво мислиш за доброволчеството? Радвам се, че има такива хора, аз лично бих участвала, но нямам време да оставам, защото като финиширам, бързам да отивам на работа.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? Нищо не трябва се променя, много ми харесва.

Личен успех или постижение с което се гордееш? Че не спряла да бягам въпреки липса на време.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Смешно е, че всеки път идвам, бягам и отивам – не задържам преди и след бягане минута 🙂

Благодарим ти Алфира за това интервю, с пожелание за повече свободно време, за да се насладиш докрай на 5kmrun.

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)