5 камаран на седмицата: Mихаил Иринчев

0

Професия/ Работа? Софтуерен разработчик.

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Мишо, на 28 години, роден и израснал в град София. Обожавам преходите в планината и груповите спортове като футбол, волейбол и „свободно, но организирано бягане“ 🙂

От кога бягаш? Не съм бягал преди 5кмран. Един приятел (Симон Казаков) ми предложи една събота и реших да пробвам. Сега съм по-редовен от него.

Какво ти харесва в 5kmrun? Настроението преди и след финала, страхотната организация и стотиците хора изпълнени с позитивна енергия събота сутрин.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Най-малкото, което направи, е да ми помогне да избягам 5 километра. Показа ми, че някои предизвикателства са главно на психологическа основа и далеч не са толкова трудни, колкото изглеждат в началото.

Какво мислиш за доброволчеството? Мисля, че е страхотна инициатива и винаги адмирирам на хората, които се включват.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Всичко е страхотно. Може би за забавление бих предложил на старта, като тръгват хората, да запеят някоя песен. Представям си няколкостотин бягащи пеещи хора какъв ефект биха имали.

Личен успех или постижение, с което се гордееш? За последните 2 години успях да убедя 5 човека да се присъединят към бягането. Може и да не звучи като много, но мен никак не ме бива в убеждаването, така че и този малък принос ме кара да се гордея със себе си.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Има страшно много случки, но никога няма да забравя една. Докато тичах с една приятелка (тя ми беше пейсър), аз бях доста по-изморен от нея, една мушичка ми влезе в гърлото и ме задави. Забавих темпото и като ѝ казах какво е станало, тя безразлично отговори: „А то това е протеин, полезно е. Давай, давай!“

Благодарим ти Мишо за това интервю, продължавай да тичаш с нас, полезно е – давай, давай 🙂

5kmrun

 

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)