5 камаран на седмицата: Георги Илиев

0

Професия/ Работа? Програмист.

pic5

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Георги Илиев, на 30 години, от София. Работя като програмист в телекомуникационна компания.

От кога бягаш? Бягам от около две години. Лятото на 2014 дойдох за пръв път на 5kmrun, едва завърших с две почивки и реших да се захвана по-сериозно с бягане 🙂

pic1

Как разбра за 5kmrun.bg? Един приятел (Иво Атанасов) ми каза, че всяка събота се провеждат бягания по 5км в Южния парк. Зарибих се още от първото бягане и вече съм редовен участник на бяганията на 5kmrun.

Какво ти харесва в 5kmrun? Емоцията е неописуема, трябва да се изживее. Един страхотен старт на уикенда е 5kmrun. Зарежда те положително.

Как 5kmrun промени твоето бягане? Както вече споменах първото ми бягане не беше много успешно, с две почивки успях да завърша. Това ме мотивира и започнах да бягам по-редовно. Започнах да подобрявам времената си, да тичам по-дълги разстояния.

pic4

Какво мислиш за доброволчеството? Доброволчеството е невероятно! Благодарение на него има 5kmrun!

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променил? Организацията е перфектна, няма какво да се променя 🙂

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Това се случи сравнително скоро. Беше зимата – имаше сняг. Малко закъснях за старта (винаги съм се чудел дали мога да закъснея за старта – е успях). Когато хората бяха на първия километър, аз си оставях нещата на гардероба 🙂 И после се хукнах да гоня групата.

pic3

За финал искам да изкажа искрени благодарности на целият екип на 5kmrun. Благодарение на вас много хора, в това число и аз, започнаха да спортуват активно. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Жорка и ние благодарим за това интервю, продалжавай активния спорт..:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)