5 камаран на седмицата: Рея Рачева

0

IMG_7835

Представи се, кажи нещо за себе си? Казвам се Рея Рачева, на 7 години. Ученичка съм във втори клас в Британско училище в София. В свободното си време уча френски, свиря на пиано, пея и тренирам лека атлетика.

От кога бягаш? Започнах да бягам когато бях на 5 години и половина. Тогава тати и мама ме записаха на лека атлетика. Тренирам в спринт академията на Ивет Лалова, с треньор Валентина Стоянова.

IMG_3151

Как ще опишеш 5кмран на твоите деца-приятели? Това е бягане в Южния парк, на което ти засичат времето за което си пробягал 5 километра. Бягането е трудно, но и забавно. Учи хората да се борят със себе си.

Какво ти харесва в 5кмран? Харесвам старта, защото има много хора. Много добре се чувствам и когато хората ме поздравяват за това че съм толкова малка и бягам, както и когато ми ръкопляскат на финала. Най-много харесвам томболите.

IMG_3034

Какво научи на 5кмран? Разбрах, че човек трябва да полага усилия, за да постигне целта си.

Кое е това желание, което би искала да ти се изпълни на 5кмран? Бих искала да достигна 50 бягания преди да съм навършила 8 години.

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Най-много ме забавлява чичкото, който всеки път по време на бягането се къпе в езерото в парка:)

IMG_0964

Благодарим ти Рея за това интервю, пожелаваме ти безгрижно детство и само шестици в училище, а тениската 50 те очаква… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)