5 камаран на седмицата: Яна Гиндева

0

Професия/ Работа? Завършила съм „Човешки ресурси“ в Икономическият университет. След като натрупах 15 години трудов стаж, имам идея за собствен проект, която се надявам да реализирам скоро.

Skok

Представи се, кажи нещо за себе си? На 34 години съм, от София. Освен бягането, обичам колоезденето и планинските разходки.

От кога бягаш? В детството си се занимавах с  доста различни спортове – гимнастика, тенис, състезателни танци, плуване, фигурно пързаляне. Бягането беше само задължение от общо физическата подготовка, което недолюбвах. E, харесвах кратките спринтове, но дългите дистанции определено ми тежаха. Преди около две години преоткрих бягането и намерих в него чистото удоволствие. Всъщност може да се каже, че бягам откакто бягам с вас. 🙂

Ice 01.2016

Как разбра за 5kmrun.bg? За 5kmrun  разбрах от колега, с когото дойдох за първи път. Той не повтори участието си, но пък ето аз успях да направя своите 50 бягания за малко повече от година. “Спечелихте” ме бързо 🙂

Какво ти харесва в 5kmrun? Всичко! Хората (тези с бебешки колички и кучета ме радват наистина много)– от децата, които бягат с нас до “ветераните”. При вас намерих и нови приятели. Паркът – различно красив всяка събота. Дистанцията – достатъчно предизвикателна за мен и постижима, както се оказа.

02.01.2016 minus 10- 2

Как 5kmrun промени твоето бягане? 5kmrun Е моето бягане – съботно-сутрешно, „задължително“ и зареждащо. Имам към какво да се стремя като времево постижение, а и вече се замислям за по-дълги дистанции. Постоянството, което постигнах да заставам на старта, независимо от личната ми кондиция, метеорологичните условия и настилката (да, май бягането на лед остана незабравимо за всички участвали) ми действа доста удовлетворително.

Aplodismenti 2016

Какво мислиш за доброволчеството? Била съм доброволец на Детското бягане и съм обличала фланелката „Последен“ веднъж, хареса ми. Давам си ясна сметка, че без доброволците това събитие е невъзможно. Благодаря им сърдечно за отделеното време и усилия и обещавам скоро да се присъединя отново и към тях.

Ако ти си Главния организатор на бягането следващата седмица, какво би променилa? За мен организацията е перфектна. Има достатъчно тематични бягания, както и бягания с кауза. Може би отново да направим едно бягане по трасето на обратно – Южният парк изглежда различен 🙂

13.03.2016

Коя е най-смешната или забавна случка, която те споходи по време на нашите съботни бягания? Аз се забавлявам на всяко бягане, от старта до финала. Цялата тази прекрасна атмосфера, която създаваме всички заедно ме зарежда много положително.

На финала искам да благодаря на екипа на 5kmrun за тази прекрасна инициатива, на всички доброволци и участници – страхотни сте! Бъдете здрави и щастливи! До следващата събота на старта!:)

07.05.2016

И ние също ти благодарим Яна за това интервю и те чакаме на старта:)

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)