VIVACOM Отбор на месеца: Адреналин

0

Име: „Адреналин

Дом парк: София

Капитан: Екатерина Можейко

Брой участия: 4

Как ви хрумна идеята за името на отбора? Една трета от нашия отбор се състои от лекари, затова търсихме име в областта на медицината.  Понякога по время на работа и обучение имаме много стрес, но не много се движим, и се повишава нивото на адреналина. Искаме да го исползваме за добри резултати в бягането.

Разкажи нещо за отбора? Представи с по няколко думи отделните съотборници? Ядрото на нашия отбор е семейство ни: аз съм майка, Екатерина, баща Валерий и два момчета — Георгий и Роман. Руснаци сме и живеем от една година в София. Преди няколко години в училище в Русия ни помолиха да участваме в едно семейно спортно състезание. Бяхме изненадени когато спечелихме първа награда първо в училище, а след това в целия града. Разбрахме, че добре се справяме в отбора, и започнахме да  участваме във всички подобни мероприятия. Участвахме дори в една спортна телевизиона програма. Когато се преместихме в София, за щастие, намерихме 5кмrun и сме много благодарни на организаторите за  тази възможност пак да състезаваме в отбора!

Освен това в отбора  имаме още двама бързи бегачи — Филип и Олександр.  С Филип се запознахме първо в английски разговорен клуб. Когато се срещнахме на 5 кмrun, разбрахме, че имаме две общи хобита, помислихме, че това е съдба, и предложихме да бъдем в един отбор. Всяка събота си общуваме с него на три езика: български, руски и англиски.  Филип бързо подобрява своите резултати и много е ценен участник за нас.

 С Олександр се запознахме в училището, където учат нашите синове. Всеки път преди бягането той казва, че не харесва да тича, обаче тича най-бързо от всички ни. Мисля, че шегува:) Държим го и не искаме да го пуснем).

Какво ви харесва в Отборното бягане? В Отборно бягане харесваме, че се усещаме нас ни като едно цяло. Когато опитваме да се настигнем един друг, понякога не успяваме, обаче не се вълнуваме, защото сме доволни от нашия общи резултат.

Като родителите се радваме да наблюдаваме старанияте на нашите деца за общото дело.

Какво друго бихте искали да се случва на Отборното бягане? Бихме искали да участваме в отборно бягане по-често, може да сме в дрехи с някаква отличителна символика (с името или символите на отбора). Сега ми хрумна идеята, че почетните отбори, които участват редовно, могат понякога да провеждат забавна загрявка за всички.

Какво прави отбора извън 5kmrun? Сме фенове на спорта. Особено обичаме такъв спорт, където можем да бъдем заедно. Например, много често играем семеен футбол, баскетбол. Роман и Георгий тренират плуване три пъти седмично, боксират се вкъщи, обичат шах. Много години играем  тенис, не само на корта, дори и навсякъде къде си намерим равна площадка.

Освен да бяга Филип обича в свободното си време да танцува народни хора, салса и бачата.  Олександр лети на ролерите почти толково бързо колкото тича:)

Коя е най-смешната или забавна случка, свързана с отбора? Преди първото ни отборно бягане бях много горда, че регистрирах моя отбор и повтарях им многократно, че днес трябва да се стараем още повече. Само за една минута до старта разбрах, че трябва не само да се регистрирам, но и да заявя отбора на поредното(днешното) бягане. С вълнение търсих сайта 5кмrun в телефона си и в последната секунда успях да направя заявката.  Това ми добави много адреналин и тичах още по-бързо от обикновено)

Знаете ли какво означава думата «команда» на руски? Сигурно си мислете, че означава «устна заповед». Но не! В същност означава «отбор». Ние сме «команда» Адреналин! 🙂

Капитан Екатерина Можейко Първи ранг, за нас беше чест!

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР