VIVACOM Отбор на месеца: F.E.A.R.

0

Име: „F.E.A.R.

Дом парк: Варна

Капитан: Никола Патриков

Брой участия: 10

Как ви хрумна идеята за името на отбора? Първо искам да поздравя всички 5kmrun участници и да изкажа радостта си от това че за 5-та поредна година, всяка събота се организират най-готините паркови бягания!

Идеята за името ни хрумна внезапно. Отборът ни е F.E.A.R. – буквално  “страх”, но зад тези букви се крият две различни значения или по-точно два различни интерпретации, а именно: Forget Everything And Run (от анг.) – да забравиш всичко и да избягаш от отговорност или Face Everything And Rise – изправи се срещу трудностите и се извиси. Така всеки път ние се стараем да даваме всичко от себе си, да се изправяме срещу трудностите и да постигаме все по-добри резултати.

Разкажи нещо за отбора? Представи с по няколко думи отделните съотборници? Всички се познаваме от съботните бягания във Варна, след като се запознахме решихме да се съберем и да създадем един силен и балансиран отбор:

Владо е талисмана на обора-винаги позитивен, усмихнат и с великолепно чувство за хумор, но не по-малко сериозен бегач ;

Деян е един от най-последователните, с 20 години спортен стаж и 163 завършени бягания на 5kmrun участници в нашият отбор ;

Калоян е нашият IT специалист, бъдещия Бил Гейтс, Григор Димитров в тениса, Мо Фара в бягането и горд разградчанин;

Огнян участва още от самото начало на съботните бягания във Варна, луда глава, бърз е почти колкото мотора, от който рядко слиза;

Павлин е също един от бегачите с най-голям стаж в отбора, че съжаление често пътува и рядко успява да се включва в отборните бягания, но пък затова е винаги духом с нас;

Косара е бегач, колоездач, ориентировач с безброй  медали, тренира от ранна детска възраст и един от най-изявените спортисти на Габрово;

Никола (аз): С леки влечения към спорта :), повече говоря отколкото да бягам :D, а сега сериозно-тренирал съм 3 години лека атлетика в отбор ”Черно море-Атлетик”, гр. Варна. За мен съботните бягания са един отличен начин да поддържам форма.

И на края, но в никакъв случай не на последно място – Жанина, моята прекрасна приятелка, която срещнах тук на съботните бягания. Често ме мотивира да постигам все по-големи успехи, както в живота, така и в бягането, за което съм й изключително благодарен.

Какво ви харесва в Отборното бягане? Отборното бягане е едно изживяване. Харесва ни че всеки месец имаме възможност да дадем всичко от себе си, като се състезаваме не просто със себе си и другите, но и с другите отбори, което прави компетицията още по-ожесточена и интересна.

Какво друго бихте искали да се  случва на Отборното бягане? По-скоро се надяваме отборните бягания да са по-често, а не само веднъж в месеца, но също така и не изключваме идеята всеки отбор, класирал се на първо място на отборното бягане, да получава някаква отличаваща го награда за положения труд.

Какво прави отбора извън 5kmrun? Събираме се и се виждаме предимно на съботните паркови бягания или на други състезания, където обсъждаме кой какво време е постигнал, колко километра е пробягал, колко калории и бегачи е “изял”, така че основните ни активности отново са свързани с бягането .

Коя е най-смешната или забавна случка, свързана с отбора? Мисля че всеки път някой има да разкаже нещо забавно, било то свързано с конкретното парково бягане или друго събитие, което му е създало приятна емоция, която иска да сподели.

За финал искам да благодаря за възможността за това интервю и да пожелая на 5kmrun още много рождени дни и пробягани километри, поздрави.

Капитан Николай, благодарим за това интервю, успех на отбора и все така без страх срещу трудностите… 🙂

5kmrun

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов

Latest posts by Георги Станоилов (see all)

Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)

НАПИШИ КОМЕНТАР