Аджибадем Сити Клиник Варна подкрепя детското бягане през 2024

0

Медицинският център във Варна се включва в активностите на 5kmrun във Варна като подкрепя детското бягане през 2024-та година. Медиците на Аджибадем Сити Клиник вярват, че поддръжката на добро здраве от ранна възраст чрез спорт на открито и закаляване е най-добрият начин за превенция на заболяванията през целия живот.

В клиниката прегледи и изследвания извършват близо 60 специалисти от почти всички медицински специалности, сред тях – специалисти УНГ, невролози, кардиолози, дерматолози, ортопеди, ендокринолози, хематолози, пулмолози и др.

Аджибадем Сити Клиник поддържа комплексна здравна грижа – консулти с лекари,  клинична лаборатория, сектор Образна диагностик. В медицинския център работи най-новият ядрено-магнитен резонанс  1.5 Т – бърз, с ергономичен дизайн и широк кръг програми за диагностика на главен мозък, опорно-двигателен апарат, коремни органи. На най-новият дигитален мамограф се провеждат изследвания на млечна жлеза. Той е с висока разделителна способност и удобен пациентите дизайн.

Аджибадем Сити Клиник Варна работи с направления по Здравна каса, здравно-застрахователни фондове и платен прием. Записване на час и информация – тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80 или чрез сайта www.acibademcityclinic.bg

Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)