Благотворителна кампания „Дари времето си на 5kmrun 2024“

0

Един път в годината, бягаме благотворително и събираме средства за нашите майки и деца! Тази година, това ще бъде на 1 юни, 9:00 ч. едновременно София (Южен и Западен парк), Морските градини на Варна и Бургас, Гребен канал Пловдив, Кайлъка Плевен както и в нашите официални сателити.

Каузата:

Със събраните средства от тази кампания, ще се закупи медицинска апаратура за Педиатричните отделения на УМБАЛ Бургас.

Нашата цел е да съберем 24,206 лв. – Уред за търсене на вени – 1 бр.; Пациентен монитор – 4 бр.; Перфузор 5 бр.; Инхалатор CLINEB – 5 бр.; Медицинска кушетка 6 бр.; Стойка за инфузия 25 бр.;  Апарат за кръвно налягане- 5 бр.

Как ще се даряват средствата:

Както винаги нашата благотворителната кауза е под наслов „Дари времето си на 5kmrun“, което ще рече, че за каквото време финишираш 5-те км в този ден, такава сума ще дариш за каузата, например: Бягаш за време 22:38 – даряваш 22 лв., бягаш за 31:18 – даряваш сумата от 31 лв. и така нататък…

За целта, ще предвидим съответните урни по места, както и ще открием специална банкова сметка за тези, които нямат възможност да участват на това конкретно бягане, но биха искали да дарят.

Естествено, че това условие – „да дариш времето си на 5kmrun“ е по желателно, но всеки може да дари сума, според собствените си възможности.

За изминалите години, от нашите благотворителните бягания, участници и приятели на 5kmrun, сме дарили и събрали суми над 130,000 лв., а сме закупили и предоставили животоспасяваща медицинска техника за деца (виж отделните линкове) в София, Варна, Бургас, Пловдив и пак София на стойност над 150,000 лв.

ЗА ДАРЕНИЯ ПО БАНКОВ ПЪТ

Име: СНЦ „5КМПАРК БГ“

Банка: Банка ДСК ЕАД

BIC: STSABGSF

IBAN: BG18STSA93000030898631

Основание: Дарение за УМБАЛ Бургас


Вижте защо и как нашата събрана сума, ще помогне:

Интервю на д-р Светослав Тодоров, Зам. Директор УМБАЛ Бургас АД


УМБАЛ Бургас Благотворителна кампания 2019 г.

През 2019 г. нашата дарителска кампания също беше за Университетската болница в Бургас, където закупихме термо легло за Неонатологията. Вярваме, че и тази година, ще покажем нашата лична отговорност към обществото, като с даренията си съберем необходимата сума, благодарности!

Снимка: УМБАЛ Бургас, връчване на чека 2019 г.Георги Станоилов

Георги Станоилов

Администратор at info-5kmrun.bg
Жоро е основател на 5kmrun.bg.
Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)
Георги Станоилов
Share.

About Author

Жоро е основател на 5kmrun.bg. Смята, че страстта към спорта трябва да се поощрява и споделя... Това е и причината всяка събота да е там - на старта:)